Pregled po znanstveniku: Nadica Dobričević (MB: 96692)
-
1.Nutritivni potencijal ploda sorti kivija // Pomologia Croatica : glasilo Hrvatskog agronomskog društva, 23 (2019), 1-2; 3-13 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Bioactive compounds content and nutritional potential of different parsley parts (Petroselinum crispum Mill.) // Journal of Central European Agriculture, 20 (2019), 3; 900-910 doi:10.5513/JCEA01/20.3.2417 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Ovčja vuna - prirodni izolacijski materijal – novi proizvod // XXVI Međunarodno savjetovanje Krmiva 2019: Zbornik sažetaka / Modrić, Mario ; Matin, Ana (ur.).
Zagreb: Krmiva d.o.o., 2019. str. 111-113 (poster, međunarodna recenzija, prošireni sažetak, znanstveni) -
4.Effect of ultrasound pre-treatment and drying method on specialized metabolites of honeyberry fruits (Lonicera caerulea var. kamtschatica) // Ultrasonics Sonochemistry, 56 (2019), 372-377 doi:10.1016/j.ultsonch.2019.04.034 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Ultrasonic treatment utilization during strawberry juice processing // INOPTEP 2019 Book of abstracts / Babić, Mirko ; Radojčin, Milivoj ; Pavkov, Ivan (ur.).
Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture, 2019. str. 228-229 (poster, međunarodna recenzija, prošireni sažetak, znanstveni) -
6.Barley grain pre-drying by using low energy laser beam // INOPTEP 2019 Book of abstracts / Babić, Mirko ; Radojčin, Milivoj ; Pavkov, Ivan (ur.).
Novi Sad: National Society of Processing and Energy in Agriculture, 2019. str. 56-57 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Ultrasonic treatment utilization during strawberry juice processing // Journal on processing and energy in agriculture, 23 (2019), 2; 73-77 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Barley grain pre-drying by using low energy laser beam // Journal on processing and energy in agriculture, 23 (2019), 2; 58-60 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
9.Evaluation of the Behavior of Phenolic Compounds and Steviol Glycosides of Sonicated Strawberry Juice Sweetened with Stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) // Molecules, 24 (2019), 7; 1202-1215 doi:10.3390/molecules24071202 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
10.Specijalizirani metaboliti plodova pasje ruže (Rosa canina L.) // Zbornik radova 54. hrvatskog i 14. međunarodnog simpozija agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2019. str. 558-561 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Utjecaj uzgoja na kemijski sastav ploda pasje ruže // Zbornik radova 54. hrvatskog i 14. međunarodnog simpozija agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2019. str. 567-570 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Kvaliteta i održivost salate kristalke // Zbornik radova 54. hrvatskog i 14. međunarodnog simpozija agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2019. str. 251-255 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Bioactive compounds content of New zealand spinach (Tetragonia tetragonoides (Pall.) o. kuntze syn. (Tetragonia expansa)) at different nitrogen concentrations // BOOK OF PROCEEDINGS IX International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2018” / Kovačević, Dušan (ur.).
Istočno Sarajevo, 2018. str. 1181-1186 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Bioactive compounds, pigment content and antioxidant capacity of selected cabbage cultivars // Journal of Central European Agriculture, 19 (2018), 3; 593-606 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
15.Sadržaj β-karotena u svježim i prerađenim plodovima gojia (Lycium barbarum) // Zbornik radova 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma / Zmaić, Krunoslav (ur.).
Osijek: Poljoprivredni fakultet Osijek, 2018. str. 486-489 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
16.Nutritivni sastav svježih plodova, soka i pulpe gojia (Lycium barbarum) // 53. hrvatski i 13. međunarodni simpozij agronoma / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: VIN Grafika, 2018. str. 540-544 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Nutritivni sastav različitih vrsta bundeve // Zbornik radova 53. hrvatskog i 13. međunarodnog simpozija agronoma / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek i Zagreb, 2018. str. 248-252 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
18.The influence of natural sweetener (Stevia rebaudiana Bertoni) on bioactive compounds content in chokeberry juice // Journal of food processing and preservation, 42 (2018), 1; e13406, 8 doi:10.1111/jfpp.13406 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
19.Primjena infracrvene termografije u dijagnostici elektromotora na transporterima // Agronomski glasnik, 79 (2017), 3; 111-120 (domaća recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Antioxidant Potential of Fruit Juice with Added Chokeberry Powder (Aronia melanocarpa) // Molecules, 22 (2017), 12; 2158, 11 doi:10.3390/molecules22122158 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.Noviteti u transportu mesa i mesnih prerađevina // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 59 (2017), 1; 39-45 (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopcenje, znanstveni)
-
22.Nutritional composition of garlic from organic and conventional cultivation // 16. Ružičkini dani "danas znanost-sutra industrija" / Jukić, Ante ; Šubarić, Drago (ur.).
Osijek i Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2017. str. 182-188 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
23.Predsušenje lista stevije (Stevia rebaudiana) kao dodatka za krmne smjese uporabom niskoenergetskog laserskog zračenja // Agronomski glasnik, 79 (2017), 1-2; 3-14 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
24.Effects of biostimulants on yield and quality of soilless grown tomatoes // Book of Abstracts 8th CASEE Conference 2017
Varšava: Warsaw University of Life Sciences - SGGW, 2017. str. 89-89 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Tehnološki postupci prerade lista koprive (Urtica dioica L.) kao komponente krmne smjese za hranidbu peradi // Zbornik sažetaka XXIV. Međunarodno savjetovanje Krmiva 2017. / Lulić, Slavko ; Modrić, Mario (ur.).
Zagreb: Krmiva d.o.o. Zagreb, 2017. str. 60-61 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)