Pregled po znanstveniku: Borislav Šimundić (MB: 90285)
-
1.Daily menus can result in suboptimal nutrient intakes, especially calcium, of adolescents living in dormitories // Nutrition Research, 28 (2008), 3; 156-165 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Relationship between dieting practices, body mass index and consumption of fruit and vegetables in a group of Croatian university students // International conference, the role of fruits and vegetables in the fight against obesity / Kyprianou, Markos (ur.).
Brussels, 2007. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Dieting practices and knowledge about fibre and cereals among young females // Proceedings of the 3rd International Congress Flour - Bread 2005 and 5th Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, J. J. Strossmayer University, 2006. str. 222-231 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
4.The effects of processing on the nutritional composition and quality evaluation of candied celeriac // Sadhana - Academy Proceedings in Engineering Sciences, 29 (2004), Part 1; 1-12 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
5.Pesticide residues in fruits and vegetables from Croatian market // Acta Alimentaria, 33 (2004), 3; 275-284 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Fulfillment of nutritional needs and dietary habits of elderly tourists through hotel breakfast offer // Proceedings of International Congress Flour-Bread ‘ ; 03 / Žaneta Ugarčić-Hardi (ur.).
Osijek: Faculty of Food Technology, University of Osijek, 2004. str. 256-265 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Decreasing of oil absorption in potato strips during deep fat frying // Journal of food engineering, 64 (2004), 237-241 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
8.Zastupljenost mlijeka i mliječnih proizvoda u dnevnoj hotelskoj ponudi // Mljekarstvo, 52 (2002), 2; 125-135 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
9.The effect of pre-treatment duration on the chemical composition of candied celeriac // Technology-Food-Nutrition-Health / Raspor, Peter ; Hočevar, Ivica (ur.).
Ljubljana: Biotechnical faculty, Department of Food Science and Technology : Slovenian Nutrition Society, 2002. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Nutriciona valorizacija namirnica kontinentalnog dijela Republike Hrvatske // Kontinentalni gospodarski resursi u funkciji razvitka turizma Republike Hrvatske / Meler, Marcel (ur.).
Osijek: Ekonomski fakultet u Osijeku, 2002. str. 91-102 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
11.Influence of some technological parameters on the quality of candied celery // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Lelas, Vesna (ur.).
Zagreb: Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2001. str. 141-147 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
12.Regionalna prehrana u funkciji zdravstvenog turizma // Zdravstveni turizam za 21. stoljeće
Opatija, Hrvatska, 2000. (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
13.Food contamination and global ecology // Proceedings of the 15th Biennial International Congress Hotel 2000, Tourism and Hospitality Management : Trends and Challenges for the Future / Perić, Jože (ur.).
Opatija: Faculty of Torism and Hospitality Management, 2000. str. 297-309 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Ekološki proizvedena hrana čimbenik obogaćivanja turističke ponude // ECONOMICS AND ECOLOGY IN FUNCTION OF TOURISM DEVELOPMENT / Novacka, Ludmila ; Ivanović, Zoran (ur.).
Opatija,: Faculty for Tourism and Hospitality Management, 1999. str. 405-410 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
15.Utjecaj dodatka hidrokoloida na reološka svojstva ultrafiltrirane kisele i slatke sirutke // Mljekarstvo, 49 (1999), 3; 139-152 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
16.Standardi i kvaliteta prehrane u hotelu // Međunarodni kongres Hotelska kuća ’98 : hotel u turističkoj destinaciji : 14. bijenalni znanstveni susret: zbornik = International Congress Hotelska kuća ’98 : hotel in tourism destination : 14th Biennial Scientific Meeting : proceedings / Peršić, Milena (ur.).
Opatija: Hotelijerski fakultet, 1998. str. 919-928 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.MEDITERANSKA PREHRANA U FUNKCIJI POVEĆANE TURISTIČKE POTROŠNJE // MENEDŽMENT U FUNKCIJI POEĆANJA TURISTIČKE POTROŠNJE / RADIŠIĆ, FRANJO (ur.).
OPATIJA: VOLOŠĆANSKO GRAFIČKO PODUZEĆE, OPATIJA - VOLOSKO, 1988. str. 281-288 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)