Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Andrija Pozderović

18865

Andrija

Pozderović

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Pichler, Anita ; Pozderović, Andrija ; Moslavac, Tihomir ; Popović, Kristina Influence of sugars, modified starches and hydrocolloids addition on colour and thermal properties of raspberry cream fillings // Polish journal of food and nutrition sciences, 67 (2017), 1; 49-58. doi: 10.1515/pjfns-2016-0018
Popović, Kristina ; Pozderović, Andrija ; Jakobek, Lidija ; Rukavina, Josipa ; Pichler, Anita Concentration of chokeberry (Aronia melanocarpa) juice by nanofiltration // Journal of food and nutrition research, 55 (2016), 2; 159-170
Pozderović, Andrija ; Popović, Kristina ; Pichler, Anita ; Jakobek, Lidija Influence of processing parameters on permeate flow and retention of aroma and phenolic compounds in chokeberry juice concentrated by reverse osmosis // CyTA-Journal of Food, 14 (2016), 3; 382-390. doi: 10.1080/19476337.2015.1114527
Pichler, Anita ; Pozderović, Andrija ; Prskalo, Anamarija ; Andrašek, Iva ; Kopjar, Mirela Utjecaj geografskih i klimatskih uvjeta na sadržaj tvari arome, polifenola i antocijana u crnim vinima erdutskog vinogorja istočne Slavonije // Glasnik zaštite bilja, 6 (2015), 34-43
Moslavac, Tihomir ; Jokić, Stela ; Aladić, Krunoslav ; Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Vučić, Ružica The effect of microvawe heating on the oxidative stability of hemp (Cannabis sativa L.) oil // Book of abstracts of International Scientific and Professional Conference 15th Ružička Days „Today Science – Tomorrow industry“. 2014. str. 83-83
Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Moslavac, Tihomir ; Popović, Kristina Influence of variety and vineyard on antioxidant acitivity, polyphenols and anthocyanins content in red wines. 2014
Moslavac, Tihomir ; Jokić, Stela ; Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Škof, Barbara Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja // Glasnik zaštite bilja, 6 (2014), 70-79
Moslavac, Tihomir ; Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Nosić, Tonka Influence of antioxidants addition on the oxidative stability of a mixture of sunflower and corn oils // Proceedings of the 7th International Congress Flour - Bread '13 and 9th Croatian Congress of Cereal Technologists / Jukić, Marko ; Koceva Komlenić, Daliborka (ur.). Osijek, 2014. str. 237-245
Moslavac, Tihomir ; Vuković, Danijela ; Čorbo, Selma ; Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Popović, Kristina ; Kostelac, Ivana Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze // Proceedings of International Scientific and Professional Conference 14th Ružička days „Today science – tomorrow industry“ / Jukić, A. (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 256-264
Moslavac, Tihomir ; Vuković, Danijela ; Čorbo Selma ; Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Popović, Kristina Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese sezamovog ulja i drugih biljnih ulja // Proceedings of International Scientific and Professional Conference 14th Ružička days „Today science - tomorrow industry“ / Jukić, A. (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 245-255
nije evidentirano
nije evidentirano