Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Živković, Josip
Spark counter detektor zračenja / Radolić, Vanja (mentor); Miklavčić, Igor (neposredni voditelj).
Osijek, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za fiziku, . 2019
Živković, Josip
Varijacijske metode / Glumac, Zvonko (mentor);
Osijek, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Odjel za fiziku, . 2016
Pažanin, Leo ; Čupić, Hrvoje ; Lež, Cvetko ; Batoš Tripalo, Ana ; Živković, Dario Josip
Giant cell ependymoma of a filum terminale: a case report. 2013
Živković, Josip ; Galeta, Tomislav ; Šimunović, Goran
Računalno oblikovanje zavara gibljive grede // SUVREMENE TEHNOLOGIJE I POSTUPCI PRI IZRADI TLAČNE OPREME, ZAVARENIH METALNIH KONSTRUKCIJA I PROIZVODA / Samardžić, Ivan ; Despotović, Božo (ur.). Slavonski Brod: Strojarski fakultet Sveučilišta u Slavonskom Brodu, 2013
Pažanin, Leo ; Čupić, Hrvoje ; Batoš Tripalo, Ana ; Živković, Dario Josip
Giant cell ependymoma of a filum terminale: a case report // Clinical neuropathology / Ironside, James (ur.). 2012. str. 270-270
Živković, Josip ; Mioković, Branimir ; Šoša, B.
HACCP Concept of the Microbiological Quality of Fish during Processing // Archiv fur Lebensmittelhygiene, 1 (2001), 52; 10-12-x
Živković, Josip ; Hadžiosmanović, Mirza
Higijena i tehnologija mesa, veterinarsko-sanitarni nadzor životinja za klanje i mesa / Hadžiosmanović, Mirza (ur.). Zagreb: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2001. 208..
Mioković , B. ; J. Živković ; M. Hadžiosmanović ; B. Njari ; Darinka Pranjić ; Lidija Kozačinski ; Željka Cvrtila
Novi sveobuhvatni pristup proizvodnji "Zdrave hrane". 1998
Živković, Josip ; Mioković, Branimir ; Njari, Bela
Occurence and Control of Listeria Spp. in Ready-Cooked Meals Prepared with Chicken Meat // Die Fleischwirtschaft, 78 (1998), 7; 798-800-x
Živković, Josip ; Mioković, Branimir ; Njari, Bela
Occurence and Control of Listeria spp. in Ready-cooked Meals Prepared with Chicken Meat // Die Fleischwirtschaft, 78 (1998), 5; 540-542-x