Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Sulejman Redžepović

22374

Sulejman

Redžepović

red. prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Mikrobiološka kontrola kvalitete autohonih mekih i tvrdih ovčijih sireva voditelj
Naziv Akcije
Mrkonjić Fuka, Mirna ; Blažinkov, Mihaela ; Radl, Viviane ; Jug, Danijel ; Hulak, Nataša ; Redžepović, Sulejman ; Schloter, Michael Effect of soil tillage practices on dynamic of bacterial communities in soil // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 80 (2015), 3; 147-151
Blažinkov, Mihaela ; Sikora, Sanja ; Sudarić, Aleksandra ; Mesić, Milan ; Rajnović, Ivana ; Redžepović, Sulejman Improvement of Rhizobial Inoculants: a Key Process in Sustainable Soybean Production // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 80 (2015), 1; 25-29
Blažinkov, Mihaela ; Šnajdar, Ana ; Barić, Klara ; Sikora, Sanja ; Rajnović, Ivana ; Redžepović, Sulejman Utjecaj herbicida na rast sojeva kvržičnih bakterija koje noduliraju grašak (Pisum sativum L.) // Agronomski glasnik, 76 (2014), 4-5; 183-191
Mrkonjić Fuka, Mirna ; Mutak, Višnja ; Kaić, Dubravka ; Skelin, Andrea ; Kalit, Samir ; Tudor Kalit, Milna ; Redžepović, Sulejman Procjena antibiotičke rezistencije kod bakterija rodova Lactococcus i Enterococcus izoliranih iz Sira iz mišine // Zbornik radova/Proceedings / Sonja Marić, Zdenko Lončarić (ur.). Osijek: Poljoprivredni fakultet Josip Juraj Strossmayer Zagreb, 2013. str. 770-774
Mrkonjić Fuka, Mirna ; Engel, Marion ; Skelin, Andrea ; Bogovič Matijašić, Bojana ; Redžepović, Sulejman ; Schloter, Michael Independent Quantitative Approach to Monitoring the Dynamics of Bacterial Population During Istrian Cheese Ripening // Food technology and biotechnology, 51 (2013), 414-421
Magdić, Višnja ; Kalit, Samir ; Mrkonjić Fuka, Mirna ; Skelin, Andrea ; Samaržija, Dubravka ; Redžepović, Sulejman ; Havranek, Jasmina A survey on hygienic and physicochemical properties of Istrian cheese // Mljekarstvo, 63 (2013), 2; 55-63
Duraković, Lejla ; Mrkonjić-Fuka, Mirna ; Skelin-Vujić, Andrea ; Duraković, Senadin ; Redžepović, Sulejman Incidence of aflatoxin M1 in milk used for the production of Istrian cheese // Proceedings of the 47th Croatian and 7th International Symposium on Agriculture, SA 2012. / Pospišil, Milan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2012. str. 679-683
Kaić, Dubravka ; Skelin, Andrea ; Mrkonjić Fuka, Mirna ; Kalit, Samir ; Tudor Kalit, Milna ; Redžepović, Sulejman Prirodna mikrobna populacija u Siru iz mišine // Zbornik radova / Milan Pospišil (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2012. str. 697-700
Skelin, Andrea ; Mrkonjić Fuka, Mirna ; Redžepović, Sulejman ; Čanžek Majhenič, Andreja Characterisation of cultivable community of Non-Starter Lactic Acid Bacteria from traditional Istrian ewe's cheese // 5th Croatian Congress of Microbiology with International Paticipation / Černi, S., Šeruga Musić, M., Škorić, D. (ur.). Zagreb: Hrvatsko mikrobiološko društvo, 2012. str. 47-47
Mrkonjic Fuka, Mirna ; Engel, Marion ; Wallisch, Stefanie ; Skelin, Andrea ; Redžepović, Sulejman ; Schloter, Michael Microbial diversity pattern during the cheese ripening: study on traditional Croatian cheeses // Abstract Book, Isme14. 2012. str. 54-54
nije evidentirano
nije evidentirano