Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Tomasović, Slobodan ; Palaveršić, Branko ; Ikić, Ivica ; Mlinar. Rade ; Jukić, Katarina ; Maričević, Marko ; Puškarić, Kristijan ; Ivanušić, Tomislav ; Šarčević, Hrvoje
Oplemenjivanje ozime pšenice na otpornost prema fuzarijkoj paleži klasa (Fusarium graminearum Schw.) // Zbornik sažetaka / Matotan, Zdravko ; Haramija, Josip (ur.). Zagreb: Hrvatsko, 2011. str. 36-37
Žanetić, Mirella ; Štrucelj, Dubravka ; Perica, Slavko ; Rade, Desanka ; Škevin, Dubravka ; Serraiocco, Arnaldo
Chemical composition of Dalmatian virgin olive oils from autochtonous olive cultivars Oblica, Lastovka and Levantinka // Rivista italiana delle sostanze grasse, 86 (2010), 24-33
Ćurko, Marina
Negliceridni sastojci u djevičanskom, rafiniranom maslinovom ulju i ulju iz maslinove komine / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2009
Neđeral, Sandra
Utjecaj uvjeta prerade koštica buče Cucurbita pepo L. na bioaktivne sastojke i održivost ulja / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2008
Škevin, Dubravka ; Neđeral, Sandra ; Kraljić, Klara ; Petričević, Sandra ; Rade, Desanka
The influence of rosemary leaves addition procedure on the properties of virgin olive oil during storage // Proceedings of the Joint 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists. 2008
Rade, Desanka ; Škevin, Dubravka ; Neđeral, Sandra ; Kraljić, Klara ; Đurinek, Nada
The influence of rosemary addition on the stability of the sunflower and virgin olive oil. 2008
Žanetić, Mirella ; Štrucelj, Dubravka ; Perica, Slavko ; Rade, Desanka
Quality, fatty acid and triglyceride profile of Dalmatian virgin olive oils // Proceedings of the Joint 4th Central European Congress on Food and 6th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Kata Galić (ur.). Zagreb: EURO-VAL d.o.o., 2008
Stamenković, Ivan
Utjecaj dodatka maceriranog ružmarina na svojstva djevičanskog maslinovog ulja / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2007
Kosor, Gordana
Utjecaj aktivne zemlje 'Tonsil optimum' na negliceridne sastojke sojinog ulja / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2007
Kosor, Gordana
Utjecaj aktivne zemlje "Tonsil optimum" na negliceridne sastojke sojinog ulja / Rade, Desanka (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2007