Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Jasna Pospišil

22515

Jasna

Pospišil

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Dragović-Uzelac, Verica ; Pospišil, Jasna ; Levaj, Branka ; Delonga, Karmela The Study of Phenolic Profiles of Apricot and Apple Purees by HPLC for the Evaluation of Apricot Juices and Jams Authenticity // Food chemistry, 91 (2005), 2; 373-383. doi: 10.1016/j.foodchem.2004.09.004
Dragović-Uzelac, Verica ; Pospišil, Jasna ; Delonga, Karmela ; Levaj, Branka ; Djaković, Senka Phenolic profiles of raw apricots, pumpkins and their purees in the evaluation of apricot nectars and jams authenticity // Journal of agricultural and food chemistry, 53 (2005), 12; 4836-4842. doi: 10.1021/jf040494+
Dragović-Uzelac, Verica ; Pospišil, Jasna ; Levaj, Branka ; Delonga, Karmela ; Djaković, Senka Determination of apricot nectars and jams authenticity by using polyphenols and sensory evaluation // 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.). Zagreb: Hrvatsko društvo za prehrambenu tenologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 2005. str. 85-92
Iveković, Vladimir Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve / Levaj, Branka (mentor); Pospišil, Jasna (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Radulović, Marina Utjecaj dodatka jabuke i buče na parametre kvalitete i aromu marmelade marelice / Levaj, Branka (mentor); Pospišil, Jasna (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Desnica, Dane Profil aromatičnih i fenolnih spojeva smrznutih kaša te odgovarajućih sokova marelice / Pospišil, Jasna (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Bikfa, Martina Utjecaj dodatka jabuke i buče na određene parametre kvalitete marmelade od marelice / Levaj, Branka (mentor); Pospišil, Jasna (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Dragović-Uzelac, Verica ; Pospišil Jasna ; Delonga Karmela ; Branka, Levaj The study of phenolic profiles of fresh apricots and pumpkins and their purees for the evaluation of apricot nectar azthenticity // Book of abstract / Hungarian Academy of Science (ur.). Budimpešta, 2004. str. 101-x
Dragović-Uzelac, Verica Dokazivanje autentičnosti proizvoda na bazi marelice / Pospišil, Jasna (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2003
Radulović, Tanja Utvrđivanje parametara kvalitete kašastog soka marelice / Pospišil, Jasna (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002
nije evidentirano
nije evidentirano