Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Dragović-Uzelac, Verica ; Pospišil, Jasna ; Levaj, Branka ; Delonga, Karmela
The Study of Phenolic Profiles of Apricot and Apple Purees by HPLC for the Evaluation of Apricot Juices and Jams Authenticity // Food chemistry, 91 (2005), 2; 373-383. doi: 10.1016/j.foodchem.2004.09.004
Dragović-Uzelac, Verica ; Pospišil, Jasna ; Delonga, Karmela ; Levaj, Branka ; Djaković, Senka
Phenolic profiles of raw apricots, pumpkins and their purees in the evaluation of apricot nectars and jams authenticity // Journal of agricultural and food chemistry, 53 (2005), 12; 4836-4842. doi: 10.1021/jf040494+
Dragović-Uzelac, Verica ; Pospišil, Jasna ; Levaj, Branka ; Delonga, Karmela ; Djaković, Senka
Determination of apricot nectars and jams authenticity by using polyphenols and sensory evaluation // 2nd Central European Meeting 5th Croatian Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Karlović, Damir (ur.). Zagreb: Hrvatsko društvo za prehrambenu tenologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 2005. str. 85-92
Iveković, Vladimir
Određivanje fenolnih i aromatičnih spojeva u breskvi i proizvodima od breskve / Levaj, Branka (mentor); Pospišil, Jasna (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Radulović, Marina
Utjecaj dodatka jabuke i buče na parametre kvalitete i aromu marmelade marelice / Levaj, Branka (mentor); Pospišil, Jasna (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Desnica, Dane
Profil aromatičnih i fenolnih spojeva smrznutih kaša te odgovarajućih sokova marelice / Pospišil, Jasna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Bikfa, Martina
Utjecaj dodatka jabuke i buče na određene parametre kvalitete marmelade od marelice / Levaj, Branka (mentor); Pospišil, Jasna (neposredni voditelj).
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Dragović-Uzelac, Verica ; Pospišil Jasna ; Delonga Karmela ; Branka, Levaj
The study of phenolic profiles of fresh apricots and pumpkins and their purees for the evaluation of apricot nectar azthenticity // Book of abstract / Hungarian Academy of Science (ur.). Budimpešta, 2004. str. 101-x
Dragović-Uzelac, Verica
Dokazivanje autentičnosti proizvoda na bazi marelice / Pospišil, Jasna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2003