Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Stipe Ivic

35074

Stipe

Ivic

mr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Povećanje inovativnosti istraživanja u poljoprivredi i šumarstvu Mediterana osuvremenjivanjem infrastrukture i unaprjeđenjem izvrsnosti istraživačke grupe suradnik
Naziv Akcije
Ivić, Stipe; Jeromel, Ana; Tomaz, Ivana; Preiner, Darko; Vasilj, Višnja; Jagatić Korenika, Ana-Marija Role of non-Sacchoromyces yeasts in the aromatic profile of cv. Babić red wines // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 196-196
Boban, Ana; Milanović, Vesna; Veršić Bratinčević, Maja; Botta, Cristian; Ferrocino, Illario; Cardinali, Federica; Ivić, Stipe; Rampanti, Giorgia; Budić-Leto, Irena Spontaneous fermentation of Maraština wines: The correlation between autochthonous mycobiota and phenolic compounds // Food research international, 180 (2024), 114072; 1-11. doi: 10.1016/j.foodres.2024.114072
Jagatić Korenika, Ana-Marija ; Zorić, Ante ; Ivić, Stipe ; Preiner, Darko ; Jeromel, Ana Utjecaj različitih sojeva Saccharomyces i ne- Saccharomyces sp. kvasaca na kemijski sastav vina ´Babić´ // 56. HRVATSKI I 16. MEĐUNARODNI SIMPOZIJ AGRONOMA ; ZBORNIK RADOVA / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 692-696
Jagatić Korenika, Ana-Marija ; Prusina, Tihomir ; Ivić, Stipe Influence of cold maceration treatment on aromatic and sensory properties of Vugava wine (Vitis vinifera L.) // Journal of microbiology, biotechnology and food sciences, 10 (2020), 1; 49-53. doi: 10.15414/jmbfs.2020.10.1.49-53
Sudarić, Aleksandra ; Čavlovićak, Snježana ; Varnica, Ivan ; Jukić, Goran ; Vuletić, Saša ; Stepinac, Domagoj ; Maričević, Marko ; Iljkić, Dario ; Rastija, Mirta ; Samobor, Vesna et al. Varijabilnost prinosa zrna soje u ovisnosti o genotipu i okolini uzgoja u sušnoj 2017. godini // Book of Abstract / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Grafika Osijek, 2018. str. 112-113
Ivić, Stipe Utjecaj hladne maceracije masulja na kemijska i senzorna svojstva vina cv. VUGAVA (Vitis vinifera L.) / Herjavec, Stanislava (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2011
Ivić, Stipe ; Herjavec, Stanka ; Gajdoš-Kljusurić, Jasenka ; Budić-Leto, Irena Influence of Cold Maceration on Chemical and Sensory Properties of Vugava // 32nd World Congress of Vine and Wine & 7th General Assembly of the OIV : Final papers Assemblee generale de l’OIV = 32. Weltkongress fuer Rebe und Wein und 7. Generalversammlung der OIV : Tagungsband = 32o congreso mundial de la vina y el vino y 7a Asamlea general de la O.I.V. : Procedimentes = 32-o congresso modiale della vigna e del vino e 7a Assemblea generale dell O.I.V. : final papers. Zagreb, 2009. str. 1-7
Pezo, Ivan ; Zdunić, Goran ; Budić-Leto, Irena ; Ivić, Stipe Zaštita kontroliranog podrijetla kvalitetnog vina Pinot sivi // Institut za jadranske kulture i melioraciju krša-Split. 2004.
Bubić, Josip ; Zdunić, Goran ; Pezo, Ivan ; Budić-Leto, Irena ; Ivić, Stipe Zaštita kontroliranog podrijetla ; Debit ; Maraština ; Plavina i Lasina // Institut za jadranske kulture i melioraciju krša-Split. 2004.
Bubić, Josip ; Zdunić, Goran ; Pezo, Ivan ; Budić-Leto, Irena ; Ivić, Stipe Zaštita kontroliranog podrijetla vrhunskog vina Zavala // Institut za jadranske kulture i melioraciju krša-Split. 2004.
nije evidentirano
nije evidentirano