Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Domagoj Gabrić

33644

Domagoj

Gabrić

dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Standardizacija proizvodnje i pakiranje poljičkog soparnika suradnik
Naziv Akcije
Gabrić, Domagoj ; Kurek, Mia ; Ščetar, Mario ; Brnčić, Mladen ; Galić, Kata Characterization of Synthetic Polymer Coated with Biopolymer Layer with Natural Orange Peel Extract Aimed for Food Packaging // Polymers, 15 (2023), 11; 1-13. doi: 10.3390/polym15112569
Ščetar, Mario ; Kurek, Mia ; Gabrić, Domagoj ; Galić, Kata Primjena nanočestica u pakiranju ribljih i mesnih proizvoda // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 25 (2023), 3; 229-236
Gabrić, Domagoj ; Kurek, Mia ; Ščetar, Mario ; Elez Garofulić, Ivona ; Repajić, Maja ; Brnčić, Mladen ; Božić, Mario ; Galić, Kata Use of orange peel waste as a source of active substances for incorporation in chitosan coatings applied on commercial polymeric film // Book of Abstracts of the 4th International Congress on Green Extraction of Natural Products(GENP2022) / Karlović, Sven ; Dujmić, Filip ; Ninčević Grassino, Antonela (ur.). Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2022. str. 106-106
Gabrić, Domagoj ; Kurek, Mia ; Ščetar, Mario ; Božić, Mario ; Galić, Kata Evaluation of barrier properties and overall migration in polymer buckets intended for pastry fillings packaging // 11th CEFood congress, Čatež ob Savi, Slovenia, 27- 30 September 2022. CEFood Congress Book (ed., / Raspor, P. ; Vovk, I. ; Ovca, A. et al. (ur.). Ljubljana, 2022. str. 179-179
Kurek, Mia ; Poldan, Petra ; Ščetar, Mario ; Descours, Emilie ; Gabrić, Domagoj ; Galić, Kata Development and characterization of biobased films from chitosan and gelatine with gallic acid applied as bags for olive oil storage // Book of Abstracts of the 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Komes, Draženka (ur.). Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2022. str. 24-24
Galić, Kata ; Kurek, Mia ; Ščetar, Mario ; Gabrić, Domagoj Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Pierottijeva 6, 10000 Zagreb, 2022
Kurek, Mia ; Gabrić, Domagoj ; Ščetar, Mario ; Galić, Kata Primjena jestivih filmova i prevlaka s eteričnim uljima na trajnost mesnih i ribljih proizvoda // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 24 (2022), 1; 63-73
Gabrić, Domagoj ; Kurek, Mia ; Ščetar, Mario ; Brnčić, Mladen ; Galić, Kata Effect of Non-Thermal Food Processing Techniques on Selected Packaging Materials // Polymers, 14 (2022), 23; 5069, 25. doi: 10.3390/polym14235069
Ščetar, Mario ; Kurek, Mia ; Gabrić, Domagoj ; Galić, Kata Utjecaj metode pakiranja na trajnost svježeg mesa i ribe // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 24 (2022), 5; 391-397
Gabrić, Domagoj ; Kurek, Mia ; Ščetar, Mario ; Galić, Kata Primjena apsorbera vlage kod pakiranja mesa i ribe // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 3 (2021), 23; 225-233
nije evidentirano
nije evidentirano