Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Ana Kokeza

33068

Ana

Kokeza

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Generalić Mekinić, Ivana ; Skračić, Živko. ; Kokeza, Ana. ; Soldo, Barbara. ; Ljubenkov, Ivica. ; Banović, Mara. ; Šimat, Vida. ; Skroza, Danijela. Effect of Enzyme-Assisted Vinification on Wine Phenolics, Colour Components, and Antioxidant Capacity // Polish journal of food and nutrition sciences, 70 (2020), 2; 113-123. doi: 10.31883/pjfns/115461
Generalić Mekinić, Ivana ; Skračić, Živko ; Kokeza, Ana ; Soldo, Barbara ; Ljubenkov, Ivica ; Banović, Mara ; Skroza, Danijela Effect of winemaking on phenolic profile, colour components and antioxidants in Crljenak kaštelanski (sin. Zinfandel, Primitivo, Tribidrag) wine // Journal of food science and technology, 56 (2019), 4; 1841-1853. doi: 10.1007/s13197-019-03638-4
Bilušić, Tea ; Blažević, Ivica ; Dropulić, Ana Marija ; Markić, Joško ; Bratanić, Andre ; Kokeza, Ana Gastrointestinal stability of carotenoids from raw and freeze-dried vegetables // Italian journal of food sciences, 31 (2019), 1; 172-183. doi: 10.14674/IJFS-1222
Skroza, Danijela ; Skračić, Živko ; Generalić Mekinić, Ivana ; Kokeza, Ana ; Ivandić, Luka ; Šutalo, Martina ; Soldo, Barbara ; Ljubenkov, Ivica ; Banović, Mara The evaluation of colour components and anthocyanins in Babica and Crljenak kaštelanski wines // PROCEEDINGS: 10th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / ZBORNIK RADOVA: 10. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2018. str. 186-194
Ivandić, Luka Utjecaj primjene pektolitičkih enzima na sadržaj antocijana tijekom vinifikacije crnog grožđa / Generalić Mekinić, Ivana (mentor); Kokeza, Ana (neposredni voditelj). Split, Kemijsko-tehnološki fakultet u Splitu, . 2017
Skroza, Danijela ; Skračić, Živko ; Generalić Mekinić, Ivana ; Kokeza, Ana ; Ivandić, Luka ; Šutalo, Martina ; Soldo, Barbara ; Ljubenkov, Ivica ; Banović, Mara The evaluation of colour components during the vinification of Babica and Crljenak kaštelanski // Book of Abstracts of 10th International Scientific and Professional Conference "With Food to Health" / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek: Studio HS internet, 2017. str. 122-122
Jerković, Igor ; Roje, Marin ; Tuberoso, Carlo Ignazio Giovanni ; Marijanović, Zvonimir ; Kasum, Ana ; Obradović, Marina Bioorganic Research of Galactites tomentosa Moench. Honey Extracts: Enantiomeric Purity of Chiral Marker 3- Phenyllactic Acid // Chirality, 26 (2014), 8; 405-410. doi: 10.1002/chir.22340
Kasum, Ana Karakterizacija mednoga proizvoda “abbamele” i sastav isparljivih spojeva tipičnih uniflornih medova Sardinije / Jerković, Igor (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2011
Jerković, Igor ; Tuberoso, Carlo I.G. ; Kasum, Ana ; Marijanović, Zvonimir Volatile Compounds of Asphodelus microcarpus Salzm. Et Viv. Honey Determined by HS-SPME and USE Followed by GC/MS // Chemistry & biodiversity, 8 (2011), 4; 587-598. doi: 10.1002/cbdv.201000205
Jerković, Igor ; Kasum, Ana ; Marijanović, Zvonimir ; Tuberoso, Carlo I.G. Contribution to the characterization of honey-based Sardinian product abbamele: volatile aroma composition, honey marker compounds and antioxidant activity // Food chemistry, 124 (2011), 1; 401-410. doi: 10.1016/j.foodchem.2010.06.047
nije evidentirano
nije evidentirano