Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Angelina Palić

22845

Angelina

Palić

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Pospišil, Jasna ; Palić, Angelina ; Dragović-Uzelac, Verica ; Aleksovski, Jasna Research into the changes in frozen spinach puree packed in polyethylene film modified with strch // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / . (ur.). 1998. str. 31-32-x
Pospišil, Jasna ; Palić, Angelina ; Vrtovšnik, Gordana ; Dikanović-Lučan, Željka The correlation of redox-potential and some chemical parameters in spinach puree during processing and frozen storage // Acta alimentaria, 27 (1998), 3; 257-264
Palić, Angelina ; Bukovčan, Renata ; Pospišil, Jasna Predviđanje trajnosti prehrambenih proizvoda primjenom principa kinetike kemijskih reakcija // XIV Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja / Stjepan Pliestić (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 203-219-x
DIKANOVIĆ-LUČAN, Željka ; PALIĆ, Angelina PRIPRAVA JOGURTA OBOGAĆENOG PROTEINIMA SURUTKE // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista . Zagreb, 1998. str. 74-x
Pospišil, Jasna ; Vrtovšnik, Gordana ; Palić, Angelina ; Dikanović-Lučan, Željka The physicochemical changes of spinach during processing into puree // Minimal Processing of Foods / Congress Centre East Messe Cologne (ur.). Köln: Elsevier, 1996. str. 23-23
Berković, Katarina ; Ciković, Nada ; Šeruga, Marijan ; Palić, Angelina Ispitivanje aluminija u voćnim sokovima // Sinopsisi referata II. Sastanka prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Hrvatske. Zagreb, 1979. str. 157-157
nije evidentirano
nije evidentirano