Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Pospišil, Jasna ; Palić, Angelina ; Dragović-Uzelac, Verica ; Aleksovski, Jasna
Research into the changes in frozen spinach puree packed in polyethylene film modified with strch // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / . (ur.). 1998. str. 31-32-x
Pospišil, Jasna ; Palić, Angelina ; Vrtovšnik, Gordana ; Dikanović-Lučan, Željka
The correlation of redox-potential and some chemical parameters in spinach puree during processing and frozen storage // Acta alimentaria, 27 (1998), 3; 257-264
Palić, Angelina ; Bukovčan, Renata ; Pospišil, Jasna
Predviđanje trajnosti prehrambenih proizvoda primjenom principa kinetike kemijskih reakcija // XIV Međunarodno savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja / Stjepan Pliestić (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 203-219-x
DIKANOVIĆ-LUČAN, Željka ; PALIĆ, Angelina
PRIPRAVA JOGURTA OBOGAĆENOG PROTEINIMA SURUTKE // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
. Zagreb, 1998. str. 74-x
Pospišil, Jasna ; Vrtovšnik, Gordana ; Palić, Angelina ; Dikanović-Lučan, Željka
The physicochemical changes of spinach during processing into puree // Minimal Processing of Foods / Congress Centre East Messe Cologne (ur.). Köln: Elsevier, 1996. str. 23-23
Berković, Katarina ; Ciković, Nada ; Šeruga, Marijan ; Palić, Angelina
Ispitivanje aluminija u voćnim sokovima // Sinopsisi referata II. Sastanka prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Hrvatske. Zagreb, 1979. str. 157-157