Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Membranski procesi: Utjecaj koncentriranja na aromatične i fenolne spojeve u crnom vinu
suradnik
Potencijal bazge i aronije kao sirovine za proizvode s dodanom vrijednošću na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Osječko-baranjske županije
suradnik
Ispitivanje važnih bioaktivnih tvari iz poljoprivrednih proizvoda s gospodarstava Osječko-baranjske županije
suradnik
Bioaktivni dihidrokalkoni u starim kultivarima jabuka
suradnik
Razvijanje ekološki prihvatljivih materijala: biorazgradiva i aktivna polimerna folija
suradnik
Tradicionalne sorte voća - potencijal za stvaranje dodane vrijednosti kroz preradu
suradnik
Naziv
Akcije
Matić, Petra; Juriša, Stela; Jakobek, Lidija
Adsorption of hesperidin from orange peel and pulp onto β-glucan from barley // XV Meeting Of Young Chemical Engineers : Book Of Abstracts / XV. susret mladih kemijskih inženjera : knjiga sažetaka. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2024. str. 118-118
Jakobek, Lidija; Poc, Kristina; Valenteković, Matea; Matić, Petra;
The behavior of phenolic compounds from apples during simulated gastrointestinal digestion with focus on chlorogenic acid // Foods, 13 (2024), 5; 693, 16. doi: 10.3390/foods13050693
Jakobek, Lidija; Matić, Petra
Phenolic Compounds from Apples: From Natural Fruits to the Beneficial Effects in the Digestive System // Molecules, 29 (2024), 3; 568, 19. doi: 10.3390/molecules29030568
Hanić, Laura
Adsorpcija polifenola na različita prehrambena vlakna / Matić, Petra (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Pőc, Paulina
Utjecaj otapala i različitih koncentracija naringina i zimosana A na njihove interakcije u procesu adsorpcije / Matić, Petra ; Bušić, Valentina (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Kačarik, Martina
Metode za praćenje interakcija u procesu adsorpcije / Matić, Petra (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Slunjski, Ema
Fizikalno-kemijska svojstva adsorbensa bitna za proces adsorpcije / Matić, Petra (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Zadravec, Hrvoje
Vrste i primjena različitih adsorbensa u prehrambenoj industriji / Matić, Petra (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Tomac, Ivana; Budić, Lea; Bobovec, Josipa; Jakobek, Lidija; Matić, Petra
Determination of Sage Tea Polyphenols and Their Antioxidant Effects Using an Electrochemical DNA-Based Biosensor // Beverages, 9 (2023), 3; 76, 13. doi: 10.3390/beverages9030076
Jakobek, Lidija ; Ištuk, Jozo ; Barron, R. Andrew ; Matić, Petra
Bioactive Phenolic Compounds from Apples during Simulated In Vitro Gastrointestinal Digestion: Kinetics of Their Release // Applied sciences (Basel), 13/2023 (2023), 8434, 16. doi: 10.3390/app13148434