Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Petra Matić

31960

Petra

Matić

dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Membranski procesi: Utjecaj koncentriranja na aromatične i fenolne spojeve u crnom vinu suradnik
Potencijal bazge i aronije kao sirovine za proizvode s dodanom vrijednošću na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Osječko-baranjske županije suradnik
Ispitivanje važnih bioaktivnih tvari iz poljoprivrednih proizvoda s gospodarstava Osječko-baranjske županije suradnik
Bioaktivni dihidrokalkoni u starim kultivarima jabuka suradnik
Razvijanje ekološki prihvatljivih materijala: biorazgradiva i aktivna polimerna folija suradnik
Tradicionalne sorte voća - potencijal za stvaranje dodane vrijednosti kroz preradu suradnik
Naziv Akcije
Matić, Petra; Juriša, Stela; Jakobek, Lidija Adsorption of hesperidin from orange peel and pulp onto β-glucan from barley // XV Meeting Of Young Chemical Engineers : Book Of Abstracts / XV. susret mladih kemijskih inženjera : knjiga sažetaka. Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2024. str. 118-118
Jakobek, Lidija; Poc, Kristina; Valenteković, Matea; Matić, Petra; The behavior of phenolic compounds from apples during simulated gastrointestinal digestion with focus on chlorogenic acid // Foods, 13 (2024), 5; 693, 16. doi: 10.3390/foods13050693
Jakobek, Lidija; Matić, Petra Phenolic Compounds from Apples: From Natural Fruits to the Beneficial Effects in the Digestive System // Molecules, 29 (2024), 3; 568, 19. doi: 10.3390/molecules29030568
Hanić, Laura Adsorpcija polifenola na različita prehrambena vlakna / Matić, Petra (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Pőc, Paulina Utjecaj otapala i različitih koncentracija naringina i zimosana A na njihove interakcije u procesu adsorpcije / Matić, Petra ; Bušić, Valentina (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Kačarik, Martina Metode za praćenje interakcija u procesu adsorpcije / Matić, Petra (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Slunjski, Ema Fizikalno-kemijska svojstva adsorbensa bitna za proces adsorpcije / Matić, Petra (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Zadravec, Hrvoje Vrste i primjena različitih adsorbensa u prehrambenoj industriji / Matić, Petra (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Tomac, Ivana; Budić, Lea; Bobovec, Josipa; Jakobek, Lidija; Matić, Petra Determination of Sage Tea Polyphenols and Their Antioxidant Effects Using an Electrochemical DNA-Based Biosensor // Beverages, 9 (2023), 3; 76, 13. doi: 10.3390/beverages9030076
Jakobek, Lidija ; Ištuk, Jozo ; Barron, R. Andrew ; Matić, Petra Bioactive Phenolic Compounds from Apples during Simulated In Vitro Gastrointestinal Digestion: Kinetics of Their Release // Applied sciences (Basel), 13/2023 (2023), 8434, 16. doi: 10.3390/app13148434
nije evidentirano
nije evidentirano