Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Šimun Zamberlin

31616

Šimun

Zamberlin

dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva suradnik
Naziv Akcije
Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Zamberlin, Šimun; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna Utjecaj kvalitete mlijeka i tehnoloških postupaka proizvodnje na randman sira // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 452-457
Dolenčić Špehar, Iva ; Sandra Mandinić, Sandra ; Darija Bendelja Ljoljić, Darija ; Tudor Kalit, Milna ; Zamberlin, Šimun ; Kos, Ivica ; Kalit, Samir Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition. Zagreb, 2023. str. 374-379
Analize mlijeka i mliječnih proizvoda / Mikulec, Nataša ; Antunac, Neven (ur.) Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023
Samaržija, Dubravka ; Zamberlin, Šimun Psychrotrophic Bacteria: Pseudomonas spp. // Encyclopedia of Dairy Sciences, Third edition / McSweeney, Paul L.H. ; McNamara, John P. (ur.). Amsterdam: Elsevier, 2022. str. 375-383 doi: 10.1016/B978-0-08-100596-5.23045-X.
Mikulec, Nataša ; Oštarić, Fabijan ; Špoljarić, Jasminka ; Zamberlin, Šimun ; Horvat Kesić, Iva ; Dolenčić Špehar, Iva ; Antunac, Neven Innovative technology in “Paški sir” cheese production // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju / Kolarić, Branko ; Krivohlavek, Adela ; Bošnir, Jasna et al. (ur.). 2022. str. 15-15
Špoljarić, Jasminka ; Zamberlin, Šimun ; Horvat Kesić, Iva ; Plavljanić, Dijana ; Radeljević, Biljana ; Mikulec, Nataša Collaboration between the Reference Laboratory for Milk and Dairy Products and the State Inspectorate in controlling the quality of milk and dairy products // 17th International Conference Laboratory Competence 2022 Book of Abstracts / Grgec Bermanec, Lovorka (ur.). Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2022. str. 30-30
Rako, Ante ; Tudor Kalit, Milna ; Rako, Zorica ; Zamberlin, Šimun ; Kalit, Samir Contribution of salt content to the ripening process of Croatian hard sheep milk cheese (Brač cheese) // Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie = Food science and technology, 162 (2022), 113506, 7. doi: 10.1016/j.lwt.2022.113506
Mikulec, Nataša ; Zamberlin, Šimun ; Horvat Kesić, Iva ; Antunac, Neven Primjena normi HRN EN ISO/IEC 17025:2019 i HRN EN ISO/IEC 17043:2010 u svakodnevnom radu Referentnog laboratorija za mlijeko i mliječne proizvode // Kompetentnost laboratorija 2021 / Crneković, Mladenka (ur.). Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2021. str. 39-40
Džidić, Alen ; Zamberlin, Šimun ; Antunac, Neven ; Šalamon, Dragica Review on the advances in dairy milk chemistry // Journal of Central European agriculture, 22 (2021), 3; 497-509. doi: 10.5513/jcea01/22.3.3202
Dolenčić Špehar, Iva ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Zamberlin, Šimun ; Samaržija, Dubravka Jogurt u funkciji zdravlja starijih osoba / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2020. str. 419-423
Naziv Uloga Akcije
Milkoscan FT 3 urednik zapisa
ICP-MS urednik zapisa
nije evidentirano