Naziv |
Akcije |
Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Zamberlin, Šimun; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna
Utjecaj kvalitete mlijeka i tehnoloških postupaka proizvodnje na randman sira // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 452-457 |
|
Dolenčić Špehar, Iva ; Sandra Mandinić, Sandra ; Darija Bendelja Ljoljić, Darija ; Tudor Kalit, Milna ; Zamberlin, Šimun ; Kos, Ivica ; Kalit, Samir
Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition. Zagreb, 2023. str. 374-379 |
|
Analize mlijeka i mliječnih proizvoda / Mikulec, Nataša ; Antunac, Neven (ur.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2023 |
|
Samaržija, Dubravka ; Zamberlin, Šimun
Psychrotrophic Bacteria: Pseudomonas spp. // Encyclopedia of Dairy Sciences, Third edition / McSweeney, Paul L.H. ; McNamara, John P. (ur.). Amsterdam: Elsevier, 2022. str. 375-383 doi: 10.1016/B978-0-08-100596-5.23045-X. |
|
Mikulec, Nataša ; Oštarić, Fabijan ; Špoljarić, Jasminka ; Zamberlin, Šimun ; Horvat Kesić, Iva ; Dolenčić Špehar, Iva ; Antunac, Neven
Innovative technology in “Paški sir” cheese production // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju / Kolarić, Branko ; Krivohlavek, Adela ; Bošnir, Jasna et al. (ur.). 2022. str. 15-15 |
|
Špoljarić, Jasminka ; Zamberlin, Šimun ; Horvat Kesić, Iva ; Plavljanić, Dijana ; Radeljević, Biljana ; Mikulec, Nataša
Collaboration between the Reference Laboratory for Milk and Dairy Products and the State Inspectorate in controlling the quality of milk and dairy products // 17th International Conference Laboratory Competence 2022 Book of Abstracts / Grgec Bermanec, Lovorka (ur.). Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2022. str. 30-30 |
|
Rako, Ante ; Tudor Kalit, Milna ; Rako, Zorica ; Zamberlin, Šimun ; Kalit, Samir
Contribution of salt content to the ripening process of Croatian hard sheep milk cheese (Brač cheese) // Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie = Food science and technology, 162 (2022), 113506, 7. doi: 10.1016/j.lwt.2022.113506 |
|
Mikulec, Nataša ; Zamberlin, Šimun ; Horvat Kesić, Iva ; Antunac, Neven
Primjena normi HRN EN ISO/IEC 17025:2019 i HRN EN ISO/IEC 17043:2010 u svakodnevnom radu Referentnog laboratorija za mlijeko i mliječne proizvode // Kompetentnost laboratorija 2021 / Crneković, Mladenka (ur.). Zagreb: CROLAB - Hrvatski laboratoriji, 2021. str. 39-40 |
|
Džidić, Alen ; Zamberlin, Šimun ; Antunac, Neven ; Šalamon, Dragica
Review on the advances in dairy milk chemistry // Journal of Central European agriculture, 22 (2021), 3; 497-509. doi: 10.5513/jcea01/22.3.3202 |
|
Dolenčić Špehar, Iva ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Zamberlin, Šimun ; Samaržija, Dubravka
Jogurt u funkciji zdravlja starijih osoba / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2020. str. 419-423 |
|