Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Nikica Škara

31042

Nikica

Škara

mr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Škara, Nikica ; Novotni, Dubravka ; Čukelj, Nikolina ; Smerdel, Bojana ; Ćurić, Duška Combined effects of inulin, pectin and guar gum on the quality and stability of partially baked frozen bread // Food hydrocolloids, 30 (2013), 1; 428-436. doi: 10.1016/j.foodhyd.2012.06.005
Ćurić, Duška ; Novotni, Dubravka ; Čukelj, Nikolina ; Smerdel, Bojana ; Škara, Nikica ; Pollak, Lea ; Colić Barić, Irena ; Nanjara, Ljiljana Pekarski proizvodi povećane prehrambene vrijednosti // Hrana kao temelj zdravlja i dugovječnosti Zagreb, Hrvatska, 18.06.2012-18.06.2012
Novotni, Dubravka ; Škara, Nikica ; Tušak, Dubravka ; Čukelj, Nikolina ; Smerdel, Bojana ; Ćurić, Duška Effect of inulin, guar gum and pectin blend on dough rheology // Proceedings of 6th International Congress Flour- Bread’11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh’11 / Daliborka Koceva Komlenić (ur.). Osijek: Grafika Osijek, 2012. str. 281-288
Novotni, Dubravka ; Škara, Nikica ; Čukelj, Nikolina ; Smerdel, Bojana ; Tušak, Dubravka ; Ćurić, Duška Effect of inulin, guar gum and pectin on dough rheology // 6th International Congress and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists "Flour-Bread’11 = Brašno-Kruh’11" : Book of Abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.). Osijek, 2011. str. 61-61
nije evidentirano
nije evidentirano