Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Škara, Nikica ; Novotni, Dubravka ; Čukelj, Nikolina ; Smerdel, Bojana ; Ćurić, Duška
Combined effects of inulin, pectin and guar gum on the quality and stability of partially baked frozen bread // Food hydrocolloids, 30 (2013), 1; 428-436. doi: 10.1016/j.foodhyd.2012.06.005
Ćurić, Duška ; Novotni, Dubravka ; Čukelj, Nikolina ; Smerdel, Bojana ; Škara, Nikica ; Pollak, Lea ; Colić Barić, Irena ; Nanjara, Ljiljana
Pekarski proizvodi povećane prehrambene vrijednosti // Hrana kao temelj zdravlja i dugovječnosti
Zagreb, Hrvatska, 18.06.2012-18.06.2012
Novotni, Dubravka ; Škara, Nikica ; Tušak, Dubravka ; Čukelj, Nikolina ; Smerdel, Bojana ; Ćurić, Duška
Effect of inulin, guar gum and pectin blend on dough rheology // Proceedings of 6th International Congress Flour- Bread’11 and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh’11 / Daliborka Koceva Komlenić (ur.). Osijek: Grafika Osijek, 2012. str. 281-288
Novotni, Dubravka ; Škara, Nikica ; Čukelj, Nikolina ; Smerdel, Bojana ; Tušak, Dubravka ; Ćurić, Duška
Effect of inulin, guar gum and pectin on dough rheology // 6th International Congress and 8th Croatian Congress of Cereal Technologists "Flour-Bread’11 = Brašno-Kruh’11" : Book of Abstracts / Koceva Komlenić, Daliborka (ur.). Osijek, 2011. str. 61-61