Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Kristina Gvozdanović

30949

Kristina

Gvozdanović

doc. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Primjena molekularne genetike u poboljšanju uzgoja crne slavonske svinje suradnik
Razvoj proizvodnih sustava i standardizacija kvalitete mesa crne slavonske svinje suradnik
Znanstveni centar izvrsnosti za personaliziranu brigu o zdravlju suradnik
Naziv Akcije
Čuljak, Vice ; Jurčević, Jakov ; Galović, Dalida ; Gvozdanović, Kristina ; Kušec, Goran ; Margeta, Vladimir Procjena sadržaja Imunoglobulina G (IgG) u kolostrumu krmača BRIX refraktometrom // Zbornik radova 58. hrvatskog i 18. međunarodnog simpozija agronoma / Carović-Stanko, Klaudija ; širić, Ivan (ur.). Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2023. str. 343-348
Jelić Milković, Sanja; Crnčan, Ana; Kristić, Jelena; Kralik, Igor; Djurkin Kušec, Ivona; Gvozdanović, Kristina; Kušec, Goran; Kralik, Zlata; Lončarić, Ružica Consumer Preferences for Cured Meat Products from the Autochthonous Black Slavonian Pig // Foods, 12 (2023), 19; 3666, 15. doi: https://doi.org/10.3390/ foods12193666
Gvozdanović, Kristina ; Kralik, Zlata ; Radišić, Žarko ; Košević, Manuela ; Kralik, Gordana ; Djurkin Kušec, Ivona The Interaction between Feed Bioactive Compounds and Chicken Genome // Animals, 13 (2023), 11; 1831, 13. doi: 10.3390/ani13111831
Gvozdanović, Kristina ; Djurkin Kušec, Ivona ; Đidara, Mislav ; Blažetić, Senka ; Komlenić, Miodrag ; Kuterovac, Krešimir ; Radišić, Žarko ; Kušec, Goran Changes in Carcass Composition, Meat Quality Traits, and Stress Levels in Culled Sows Exposed to Different On-Farm Rest Periods // Processes, 11 (2023), 1961, 14. doi: https://doi.org/10.3390/pr11071961
Kralik, Gordana; Kralik, Zlata; Košević, Manuela; Gvozdanović, Kristina; Kralik, Igor The Influence of Growth Rate on the Carcass Traits, Meat Quality Traits, and Fatty Acid Profile in Broilers // Poljoprivreda (Osijek), 29/2023 (2023), 29/2023; 49-58. doi: https://doi.org/10.18047/poljo.29.1.7
Gvozdanović, Kristina ; Margeta, Vladimir Toplinski stres // Svinjogojstvo, 2023 (2023), 13; 16-19
Gvozdanović, Kristina ; Djurkin Kušec, Ivona ; Đidara, Mislav ; Blažetić, Senka ; Komlenić, Miodrag ; Kuterovac, Krešimir ; Radišić, Žarko ; Kušec, Goran Changes in Carcass Composition, Meat Quality Traits, and Stress Levels in Culled Sows Exposed to Different On-Farm Rest Periods // Processes, 11 (2023), 7; 1961, 14
Gvozdanović, Kristina ; Djurkin Kušec, Ivona ; Kušec, Goran ; Margeta, Vladimir Implementacija procjene životnog ciklusa (LCA) u održive sustave svinjogojske proizvodnje / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 251-252
Margeta, Vladimir ; Gvozdanović, Kristina ; Djurkin Kušec, Ivona ; Samac, Danijela ; Kušec, Goran ; Radišić, Žarko ; Galović, Dalida "Green deal" as a framework for the development of sustainable pig production in Croatia // XI. International Symposium on the Mediterranean Pig: Book of abstracts / Karolyi, Danijel (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2022. str. 110-111
Bagarić, Marko ; Gvozdanović, Kristina ; Djurkin Kušec, Ivona ; Komlenić, Miodrag ; Sili, Velimir ; Radišić, Žarko ; Kušec, Goran Influence of on-farm resting time on some meat quality parameters in sows // XI. International Symposium on the Mediterranean Pig: Book of abstracts / Karolyi, Danijel (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2022. str. 120-121
nije evidentirano
nije evidentirano