Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Samaržija, Dubravka
Mljekarska mikrobiologija. Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2021
Kalit, Samir ; Tudor Kalit, Milna ; Dolenčić Špehar, Iva ; Salajpal, Krešimir ; Samaržija, Dubravka ; Anušić, Jasna ; Rako, Ante
The Influence of Milk Standardization on Chemical Composition, Fat and Protein Recovery, Yield and Sensory Properties of Croatian PGI Lički Škripavac Cheese // Foods, 10 (2021), 4; 690, 10. doi: 10.3390/foods10040690
Bendelja Ljoljić, Darija ; Šakić Bobić, Branka ; Dolenčić Špehar, Iva ; Vnučec, Ivan ; Samaržija, Dubravka ; Grgić, Zoran
Ekonomska isplativost korištenja veće količine sirovih proteina u hranidbi mliječnih koza // Zbornik sažetaka / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Poljoprivredni fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 251-252
Dolenčić Špehar, Iva ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Zamberlin, Šimun ; Samaržija, Dubravka
Jogurt u funkciji zdravlja starijih osoba / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2020. str. 419-423
Bendelja Ljoljić, Darija ; Zamberlin, Šimun ; Dolenčić Špehar, Iva ; Luetić, Viktorija ; Samaržija, Dubravka
The concentration of zinc, iron and manganese in the sheep's milk and yogurt // 55. hrvatski i 15. međunarodni simpozij agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2020. str. 405-409
Vrdoljak, Josip ; Prpić, Zvonimir ; Samaržija, Dubravka ; Vnučec, Ivan ; Konjačić, Miljenko ; Kelava Ugarković, Nikolina
Udder morphology, milk production and udder health in small ruminants // Mljekarstvo, 70 (2020), 2; 75-84. doi: 10.15567/mljekarstvo.2020.0201
Dolenčić Špehar, Iva ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Petanjek, Zvjezdana ; Zamberlin, Šimun ; Tudor Kalit, Milna ; Samaržija, Dubravka
Antimicrobial activity of bacteriocins of Lactic Acid Bacteria on Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Clostridium tyrobutyricum in cheese production // Mljekarstvo, 70 (2020), 3; 135-149. doi: 10.15567/mljekarstvo.2020.0301
Sigurnost hrane/Od polja do stola / Havranek, Jasmina ; Tudor Kalit, Milna (ur.)
Zagreb: MEP Consult, 2020