Naziv |
Akcije |
Vnučec, Ivan; Klapan, Anđela; Bedeković, Dalibor; Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Janječić, Zlatko; Kiš, Goran; Kos, Ivica
Valorizacija sekundarnih animalnih proizvoda u funkciji održive proizvodnje mesa // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 356-361 |
|
Bendelja Ljoljić, Darija; Klindić, Arijana; Vnučec, Ivan; Kos, Ivica; Tudor Kalit, Milna; Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva
The impact of cream ripening on butter characteristics // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 430-435 |
|
Kos, Ivica; Pleadin, Jelka; Vnučec, Ivan; Bendelja Ljoljić, Darija; Hulak, Nataša; Pećina, Mateja; Kelava Ugarković, Nikolina; Marinković, Luka
Effect of monosodium glutamate addition on physical and sensory properties of cooked sausages // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 238-238 |
|
Pećina, Mateja; Kelava Ugarković, Nikolina; Kos, Ivica; Prpić, Zvonimir; Bendelja Ljoljić, Darija; Pavičić, Zlatko; Vnučec, Ivan
Genetic markers and fatty acids in sheep meat: exploring links to sensory properties // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 187-187 |
|
Bendelja Ljoljić, Darija; Dolenčić Špehar, Iva; Tudor Kalit, Milna; Kos, Ivica; Vnučec, Ivan; Prđun, Saša; Hulak, Nataša
The use of bacteriocins of lactic acid bacteria in the prevention and treatment of mastitis // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 306-309 |
|
Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Zamberlin, Šimun; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna
Utjecaj kvalitete mlijeka i tehnoloških postupaka proizvodnje na randman sira // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 452-457 |
|
Ravlić, Marina; Vnučec, Ivan; Kasap, Ante; Širić, Ivan; Bedeković, Dalibor; Kiš, Goran; Janječić, Zlatko; Bendelja Ljoljić, Darija; Kos, Ivica
Morphopmetric characteristics and carcass cuts of the Pag sheep // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 188-188 |
|
Prđun, Saša; Ribičić, Antonio; Dujmović Purgar, Dubravka; Svečnjak, Lidija; Bendelja Ljoljić, Darija; Bubalo, Dragan
Botaničko podrijetlo pčelinje peludi na području parka Maksimir // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 274-280 |
|
Tudor Kalit, Milna; Rako, Ante; Vaskić, Iva; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Bendelja Ljoljić, Darija; Kalit, Samir
Quality of cooked cheese with the addition of spices // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 244-244 |
|
Kos, Ivica; Bendelja Ljoljić, Darija; Vrdoljak, Ivana; Glavaš, Vjeran; Kovačević, Natalija; Pleadin, Jelka; Vnučec, Ivan
Glutamate in meat processing – origin, function and novel application // Journal of Central European agriculture, 24 (2023), 3; 624-633. doi: https://doi.org/10.5513/JCEA01/24.3.3940 |
|