Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Mario Ščetar

29010

Mario

Ščetar

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Laserska sinteza nanočestica i primjene suradnik
Održivi pristup u razvoju jestivih prevlaka u povećanju trajnosti svježe jadranske ribe suradnik
Permeacijska svojstva nekih polimernih materijala za pakiranje hrane suradnik
Otvoreni pristup tečajevima o pakiranju hrane za djelatnike visokog obrazovanja i firmi 2.0 suradnik
Otvoreni pristup tečajevima o pakiranju hrane za djelatnike visokog obrazovanja i firmi 1.0 suradnik
Naziv Akcije
Dujmović, Mia; Kurek, Mia; Mlinar, Zdenko; Pišonić, Petra; Radman, Sanja; Opačić, Nevena; Fabek Uher, Sanja; Galić, Kata; Ščetar, Mario; Benko, Božider et al. Preservation of bioactive compounds of fresh nettle leaves by modified atmosphere // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 445-451
Lucija, Jančec Trajnost banana s jestivom prevlakom od kitozana i proteina konoplje / Ščetar, Mario (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Jelenić, Luka Fizikalna svojstva jestivih filmova od kitozana i konoplje / Ščetar, Mario (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Skef, Lara SPME – GC - MS analysis of selected photoinitiators in paper and board food packaging materials / Ščetar, Mario (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Lenard, Ivan Karakterizacija jestivog filma od kitozana s dodatkom vitamina C / Ščetar, Mario (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Kitonić, Dora Utjecaj simulanata masne hrane na vrijednost specifične i globalne migracije polimernih ambalažnih materijala / Ščetar, Mario (mentor); Dimitrov, Nino (neposredni voditelj). Zagreb, Sveučilište u Zagrebu, . 2023
Levaj, Branka; Pelaić, Zdenka; Galić, Kata; Kurek, Mia; Ščetar, Mario; Poljak, Milan; Dite Hunjek, Draženka; Pedisić, Sandra; Balbino, Sandra; Čošić, Zrinka et al. Maintaining the Quality and Safety of Fresh-Cut Potatoes (Solanum tuberosum): Overview of Recent Findings and Approaches // Agronomy, 13 (2023), 8; 2002, 46. doi: https://doi.org/10.3390/agronomy13082002
Molnar, Dunja; Velickova, Elena; Prost, Carole; Temkov, Mishela; Ščetar, Mario; Novotni, Dubravka Consumer Nutritional Awareness, Sustainability Knowledge, and Purchase Intention of Environmentally Friendly Cookies in Croatia, France, and North Macedonia // Foods, 12 (2023), 21; 3932, 17. doi: 10.3390/foods12213932
Molnar, Dunja ; Novotni, Dubravka ; Kurek, Mia ; Galić, Kata ; Iveković, Damir ; Bionda, Helena ; Ščetar, Mario Characteristics of edible films enriched with fruit by-products and their application on cookies // Food hydrocolloids, 135 (2023), 1-10. doi: 10.1016/j.foodhyd.2022.108191
Johna, Jacob ; Klepac, Damir ; Kurek, Mia ; Ščetar, Mario ; Galić, Kata ; Valić, Srećko ; Sabu, Thomas ; Pius, Anitha Phase Behavior of NR/PMMA Semi-IPNs and Development of Porous Structures // Polymers, 16 (2023), 6; 1-15. doi: 10.3390/polym15061353
nije evidentirano
nije evidentirano