Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Popović, Kristina
Utjecaj koncentriranja membranskim procesima na tvari boje i arome soka od aronije / Pichler, Anita (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2019
Pichler, Anita ; Pozderović, Andrija ; Moslavac, Tihomir ; Popović, Kristina
Influence of sugars, modified starches and hydrocolloids addition on colour and thermal properties of raspberry cream fillings // Polish journal of food and nutrition sciences, 67 (2017), 1; 49-58. doi: 10.1515/pjfns-2016-0018
Pozderović, Andrija ; Popović, Kristina ; Pichler, Anita ; Jakobek, Lidija
Influence of processing parameters on permeate flow and retention of aroma and phenolic compounds in chokeberry juice concentrated by reverse osmosis // CyTA-Journal of Food, 14 (2016), 3; 382-390. doi: 10.1080/19476337.2015.1114527
Popović, Kristina ; Pozderović, Andrija ; Jakobek, Lidija ; Rukavina, Josipa ; Pichler, Anita
Concentration of chokeberry (Aronia melanocarpa) juice by nanofiltration // Journal of food and nutrition research, 55 (2016), 2; 159-170
Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Moslavac, Tihomir ; Popović, Kristina
Influence of variety and vineyard on antioxidant acitivity, polyphenols and anthocyanins content in red wines. 2014
Moslavac, Tihomir ; Vuković, Danijela ; Čorbo Selma ; Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Popović, Kristina
Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese sezamovog ulja i drugih biljnih ulja // Proceedings of International Scientific and Professional Conference 14th Ružička days „Today science - tomorrow industry“ / Jukić, A. (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 245-255
Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Popović, Kristina ; Moslavac, Tihomir
Influence of pasteurization and hydrocolloids addition on rheological properties of raspberry puree // Proceedings of International Scientific and Professional Conference 14th Ružička days „Today science – tomorrow industry“. / Jukić, A. (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 276-282
Moslavac, Tihomir ; Vuković, Danijela ; Čorbo, Selma ; Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Popović, Kristina ; Kostelac, Ivana
Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze // Proceedings of International Scientific and Professional Conference 14th Ružička days „Today science – tomorrow industry“ / Jukić, A. (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 256-264
Moslavac, Tihomir ; Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Popović, Kristina ; Šilipetar, Marijana
Utjecaj žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva majoneze // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 14 (2012), 3; 223-227
Pozderović, Andrija ; Pichler, Anita ; Paragović, Kristina ; Moslavac, Tihomir
Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte graševina // Glasnik zaštite bilja, 33 (2010), 5; 74-82