Pregled po znanstveniku: Dalibor Bedeković (MB: 302652)
-
1.Effect of pumpkin seed meal on physicochemical and sensory traits of broiler meat // XVIII European Symposium on the Quality of Eggs and Egss Products and XIV European Symposium on the Quality of Poultry Meat: Abstract Book / Akbay, Rűveyde (ur.).
Ankara, 2019. str. 182-182 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
2.Obilježja proizvodnje jaja kokoši hrvatice // Zbornik sažetaka XXVI međunarodnog savjetovanja Krmiva 2019 / Modrić, Mario ; Mati, Ana (ur.).
Zagreb: Krmiva d.o.o. Zagreb, 2019. str. 94-94 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
3.Učinci dodavanja eteričnih ulja u hranu na proizvodne rezultate mesa i jaja peradi // XXVI međunarodno savjetovanje Krmiva 2019 / Modrić, Mario ; Matin, Ana (ur.).
Zagreb: Krmiva d.o.o. Zagreb, 2019. str. 62-62 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
4.Učinak dodatka aluvijalnog depozitnog holocenskog minerala (ADNEM) u krmu tovnih pilića farmskog uzgoja na tvorbu kolagena u njihovu mišićju // Peradarski dani 2019. / Balenović, Mirta (ur.).
Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, Centar za peradarstvo, 2019. str. 73-82 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Physical and mechanical characteristics of Hisex Brown hen eggs from three different housing systems // South African journal of animal science, 49 (2019), 3; 468-476 doi:10.4314/sajas.v49i3.7 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Pojavnost oštećenja prsnih kosti kokoši nesilica u alternativnom uzgoju i obogaćenim kavezima // Zbornik Peradarski dani 2019. / Balenović, Mirta (ur.).
Zagreb: Hrvatski veterinarski institut, Centar za peradarstvo, 2019. str. 44-48 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
7.Utjecaj smanjenja udjela pigmenata u krmnim smjesama na prinos i kakvoću mesa brojlera // Zbornik sažetaka s 54. hrvatskog i 14. međunarodnog simpozija agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2019. str. 180-181 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Termički obrađeno zrno soje u hranidbi brojlerskih pilića // Zbornik radova 54. Hrvatski i 14. Međunarodni simpozij agronoma / Mioč, Boro ; Širić, Ivan (ur.).
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2019. str. 536-539 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
9.The Influence of Two Housing Systems on the Physical and Mechanical Properties of ISA Brown Hen Eggs // ACS. Agriculturae conspectus scintificus, 83 (2018), 4; 351-356 (međunarodna recenzija, prethodno priopcenje, znanstveni)
-
10.Dietary organic selenium supplementations affect oxidative stability of chilled and frozen chicken meat // Journal of food and nutrition research, 57 (2018), 3; 274-283 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
11.Immunomodulatory and antimicrobial effects of selected herbs on laying hens // Veterinarski arhiv, 88 (2018), 5; 673-686 doi:10.24099/vet.arhiv.0104 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
12.Influence of use of organic minerals in laying hen diets on productive performance, egg quality and bone strength // Conference Information and Proceedings The XVth European Poultry Conference / Prukner-Radovčić, Estella ; Medić, Helga (ur.).
Zagreb: Croatian Branch of the World's Poultry Science Association under the hospice of the World's Poultry Science Journal ; Udruga za znanost o peradi, 2018. str. 66-66 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Effects of supplementing microalgae in laying hen diets on productive performance, color and content of carotenoids and fatty acid profile of yolks // World's Poultry Science Journal ; Conference Infomration and Proceedings The XVth European Poultry Conference, Dubrovnik, Croatia / Prukner-Radovčić, Estella ; Medić, Helga (ur.).
Zagreb: Croatian Branch of the World's Poultry Science Association under the hospice of the World's Poultry Science Journal. Udruga za znanost o peradi, 2018. str. 54-54 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
14.Promjene parametara kvalitete jaja kokoši nesilica tijekom skladištenja na visokoj temperaturi i u uvjetima produljenog skladištenja // Zbornik sažetaka 25. međunarodnog savjetovanja KRMIVA 2018 ; Book of Abstracts 25th international conference KRMIVA 2018
Zagreb: Krmiva d.o.o., 2018. str. 49-49 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo) -
15.Nutritional quality of phaseolin types and morphotypes of green bean (Phaseolus vulgaris L.) // Agrociencia, 52 (2018), 523-537 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
16.Proizvodna svojstva pilića i nesilica hranjenih Bc hibridima kukuruza // Zbornik sažetaka XXV Međunarodnog savjetovanja KRMIVA 2018
Zagreb: Krmiva d.o.o., 2018. str. 9-10 (plenarno, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
17.Utjecaj dodatka algi u hranu kokoši nesilica na senzorna svojstva jaja // Zbornik sažetaka 25. međunarodnog savjetovanja Krmiva 2018 / Modrić, Mario ; Matin, Ana (ur.).
Zagreb: Krmiva, 2018. str. 69-70 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
18.Influence of medicianal and aromatic plants on egg yolk sensory traits in laying hen // 10th CMAPSEEC: Book of Abstracts / Carović Stanko, Klaudija ; Grdiša, Martina (ur.).
Split, 2018. str. 166-166 (poster, recenziran, sažetak, znanstveni) -
19.Some Physical, Morphological and Mechanical Characteristics of Turkey (Meleagris gallopavo) Eggs // Brazilian Journal of Poultry Science, 20 (2018), 2; 317-323 doi:10.1590/1806-9061-2017-0679 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
20.Mechanical properties of ten-egg boxes made of different materials // Journal of food science and technology, 55 (2018), 4; 1325-1330 doi:10.1007/s13197-018-3043-z (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
21.UTJECAJ HRANIDBE NA PROIZVODNE POKAZATELJE I KVALITETU MESA TOVNIH KUNIĆA // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 58 (2017), 1; 25-32 (domaća recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
22.Technological characterization and consumer perception of dry fermented game sausages with bay leaf (Laurus nobilis L.) essential oil // Journal of central European agriculture, 18 (2017), 4; 794-805 doi:10.5513/jcea01/18.4.1961 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
23.Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na osnovna fizikalna svojstva mesa komercijalnih pilića Ross 308 // Zbornik sažetaka 24. međunarodnog savjetovanja Krmiva 2017 / Lulić, Slavko ; Modrić, Mario (ur.).
Zagreb: LASERplus, 2017. str. 91-91 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Utjecaj dodatka ortofosforne kiseline na osnovna fizikalna svojstva mesa komercijalnih pilića Ross 308 // Krmiva : časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 58 (2017), 1; 9-15 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
-
25.Učinci aluvijalnog depozitnog nanosa erodiranih minerala primijenjenog u tovu pilića // Zbornik "Peradarski dani 2017." / Balenović, Mirta (ur.).
Zagreb: Hrvatski veterinarski institut / Centar za peradarstvo, 2017. str. 95-104 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)