Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Nikolina Čukelj Mustač

28683

Nikolina

Čukelj Mustač

izv. prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Transfer tehnologije i komercijalizacija inovacija u sektoru hrane Šibensko-kninske županije suradnik
Flat Bread of Mediterranean area; INnovation & Emerging process & technology suradnik
Od nusproizvoda u preradi žitarica i uljarica do funkcionalne hrane primjenom inovativnih procesa suradnik
Primjena vakuumskog hlađenja u proizvodnji hrane produljene trajnosti i svježine suradnik
Razvoj nove generacije snack proizvoda namijenjenih potrošačima s posebnim prehrambenim potrebama primjenom tehnologija 3D tiskanja suradnik
Naziv Akcije
Drakula, Saša; Novotni, Dubravka; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Krpan, Marina; Vahčić, Nada; Hruškar, Mirjana; Ćurić, Duška Volatile profile and sensory properties of gluten-free bread with yellow pea flour and sourdough // European food research and technology, (2024),
Žeravica, Tea UTJECAJ ENZIMA NA REOLOŠKA SVOJSTVA TIJESTA I KVALITETU 3D TISKA BEZGLUTENSKOG SNACK PROIZVOD / Čukelj Mustač, Nikolina (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Štriga, Doroteja UTJECAJ DODATKA HIDROKOLOIDA NA REOLOŠKA SVOJSTVA SMJESE ZA 3D TISKANJE I KVALITETU TISKA BEZGLUTENSKIH SNACK PROIZVODA / Čukelj Mustač, Nikolina (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Voučko, Bojana; Čukelj Mustač, Nikolina; Nanjara, Ljiljana; Grgić, Tomislava; Ćurić, Duška; Novotni, Dubravka Flat bread with carob and millet flour – the sustainable staple food // Acta portuguesa de nutrição, 33. 2023. str. 93-93
Radoš, Kristina; Žerjavica, Tea; Čukelj Mustač, Nikolina; Voučko, Bojana; Benković, Maja; Novotni, Dubravka GLUTEN FREE 3D PRINTED SNACKS: INFLUENCE OF LACCASE AND XYLANASE PRETREATMENT ON DOUGH RHEOLOGY AND SNACK QUALITY // 6th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON GLUTEN-FREE CEREAL PRODUCTS AND BEVERAGES Rim, Italija, 18.10.2023-20.10.2023
Aspri, Maria; Čukelj Mustač, Nikolina; Tsaltas, Dimitrios Non-cereal and Legume Based Sourdough Metabolites. NA: CRC press Taylor&Francis Group, 2023
Grgić, Tomislava ; Pavišić, Zrinka ; Maltar‑Strmečki, Nadica ; Voučko, Bojana ; Čukelj Mustač, Nikolina ; Ćurić, Duška ; Le‑Bail, Alain ; Novotni, Dubravka Ultrasound‑assisted Modification of Enzymatic and Antioxidant Activities, Functional and Rheological Properties of Oat and Barley Bran // Food and Bioprocess Technology, 16 (2023), 11; 2416-2429. doi: 10.1007/s11947-023-03074-5
Voučko, Bojana; Drakula, Saša; Gačić, Matea; Grgić, Tomislava; Ćurić, Duška; Čukelj Mustač, Nikolina EFFECT OF CAROB AND MILLET FLOUR OR SOURDOUGH ON ACCEPTABILITY AND STALING OF GLUTEN FREE FLAT BREAD // 6th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON GLUTEN-FREE CEREAL PRODUCTS AND BEVERAGES Rim, Italija, 18.10.2023-20.10.2023
Radoš, Kristina ; Benković, Maja ; Čukelj Mustač, Nikolina ; Habuš, Matea ; Voučko, Bojana ; Vukušić Pavičić, Tomislava ; Ćurić, Duška ; Ježek, Damir ; Novotni, Dubravka Powder properties, rheology and 3D printing quality of gluten-free blends // Journal of food engineering, 338 (2023), 111251, 10. doi: 10.1016/j.jfoodeng.2022.111251
Radoš, Kristina; Pastor, Kristian; Kojić, Jovana; Drakula, Saša; Dujmić, Filip; Novotni, Dubravka; Čukelj Mustač, Nikolina Influence of Infill Level and Post-Processing on Physical Parameters and Betaine Content of Enriched 3D-Printed Sweet Snacks // Foods, 12 (2023), 4417, 15. doi: https://doi.org/10.3390/foods12244417
Naziv Uloga Akcije
3D printer Foodbot D2 Multi Ingredient Dual Head Food urednik zapisa
nije evidentirano