Naziv |
Akcije |
Suman, Kristina
Utjecaj tehnoloških parametara, dodataka i mikrobne populacije na kvalitetu slavonskog kulena / Kovačević Dragan (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2013 |
|
Zec Zrinušić, Sanja ; Šarkanj, Bojan ; Habschied, Kristina ; Krstanović, Vinko ; Suman, Kristina
Mycotoxin detection methods and legislation // Danas znanost - sutra industrija : zbornik radova / Jukić, Ante (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 302-310 |
|
Habschied, Kristina ; Šarkanj, Bojan ; Zec Zrinušić, Sanja ; Krstanović, VInko ; Suman, Kristina
Fusarium mycotoxins // Danas znanost - sutra industrija : zbornik radova / Jukić, Ante (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013. str. 200-212 |
|
Kovačević, Dragan ; Suman, Kristina ; Pavlović, Hrvoje ; Frece, Jadranka ; Lenart, Lidija ; Mastanjević, Krešimir ; Keleković Snježana
Possibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in homemade slavonian sausages // Proceedings of 6th Central European Congress on Food / Lević, J. (ur.). Novi Sad: Univerity of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 1331-1337 |
|
Kovačević, dragan ; Suman, Kristina ; Pavlović, Hrvoje ; Frece, Jadranka ; Lenart, Lidija ; Mastanjević, Krešimir ; Keleković, Snježana
Possibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in Homemade slavonian sausages // Abstract book of the. Novi Sad, 2012. str. 488-488 |
|
Kovačević, Dragan ; Suman, Kristina ; Pavlović Hrvoje ; Frece Jadranka ; Lenart Lidija ; Mastanjević, Krešimir ; Keleković, Snježana
Possibility of using potassium chloride and glycine as a substitutes for sodium chloride in homemade Slavonian sausages // Abstract book of 6th Central European Congress on Food / Lević, Jovanka (ur.). Novi Sad: Univerity of Novi Sad, Institute of Food Technology, 2012. str. 489-498 |
|
Kovačević, Dragan ; Suman, Kristina, Lenart, Lidija ; Frece, Jadranka ; Mastanjević, Krešimir ; Šubarić, Drago
Smanjenje udjela soli u domaćoj slavonskoj kobasici: utjecaj na sastav, fizikalno-kemijska svojstva, boju, teksturu, senzorska svojstva i zdravstvenu ispravnost // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, 13 (2011), 4; 244-249 |
|
Kovačević, Dragan ; Mastanjević, Krešimir ; Suman, Kristina
Cryoprotective Effect of Maltose on Chicken Myofibrillar Proteins (CMP) // Proceedings of 13th Ružička Days "TODAY SCIENCE - TOMORROW INDUSTRY" / Drago Šubarić (ur.). Osijek: Facuty of Food Technology Osijek, Croatian Society of Chemical Engineers (HDKI), 2011. str. 336-3 |
|
Jerković, Igor ; Kovačević, Dragan ; Šubarić, Drago ; Marijanović, Zvomimir ; Mastanjević, Krešimir ; Suman, Kristina
Authentication study of volatile flavour compounds composition in Slavonian traditional dry fermented salami “kulen” // Food chemistry, 119 (2010), 2; 813-822. doi: 10.1016/j.foodchem.2009.07.024 |
|
Kovačević, Dragan ; Mastanjević, Krešimir ; Suman, Kristina
Cryoprotective Effect of Maltose on Chicken Myofibrillar Proteins (CMP) // Book of Abstaracts of the International Scientific and Professional Conference 13th Ružička Days "Today Science - Tomorrow Industry" / Drago Šubarić (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2010. str. 77-77 |
|