Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Jasmina Lukinac Čačić

24599

Jasmina

Lukinac Čačić

prof. dr. sc.

Prof.

PhD

Naziv Uloga Akcije
Primjena nedestruktivne metode u određivanju geometrijskih značajki pšeničnog zrna kao prediktora fizičkih pokazatelja kvalitete pšenice voditelj
Primjena ječmenog sladnog brašna u pekarstvu i keksarstvu suradnik
Optimiranje proizvodnje funkcionalnih proizvoda na bazi ječmenog sladnog brašna voditelj
Očuvanje žira - tradicionalne mediteranske superhrane voditelj na ustanovi
Naziv Akcije
Lučan Čolić, Mirela; Antunović, Martina; Lukinac Čačić, Jasmina; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Matijević, Bojan; Nikolić, Tihana; Jukić, Marko Physicochemical properties of turmeric (Curcuma longa L.) and black pepper (Piper nigrum) enriched ice cream // Mljekarstvo, 74 (2024), 1; 45-63. doi: 10.15567/mljekarstvo.2024.0104
Horki; Dario Primjena računalne analize slike za određivanje svojstava topljenja sladoleda / Lučan Čolić, Mirela; Lukinac, Jasmina (mentor); Antunović, Martina (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Vrebac, Anđela Utjecaj dodatka proteina bjelanjka jajeta na kvalitetu kruha bez glutena / Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac, Jasmina (mentor); Šušak, Ana (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Jurić, Nataša Usporedba parametara kvalitete čajnog peciva bez glutena s dodatkom tropa grožđa sorte Cabernet Franc pečenog pri različitim temperaturama / Koceva Komlenić, Daliborka; Lukinac, Jasmina (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Akin, M.; Jukić, Marko; Lukinac, Jasmina; Yilmaz, B.; Özogul, F.; Rocha, J.M. Valorization and Functionalization of Cereal-Based Industry By-Products for Nutraceuticals // Nutraceutics from Agri‐Food By‐Products. Hoboken, New Jersey, SAD: John Wiley & Sons, 2023. str. 173-223
Martinović, Josipa; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Ambrus Rita; Planinić, Mirela; Šelo, Gordana; Perković, Gabriela; Bucić-Kojić, Ana The Release of Grape Pomace Phenolics from Alginate-Based Microbeads during Simulated Digestion In Vitro: The Influence of Coatings and Drying Method // Gels, 9 (2023), 11; 870, 19. doi: 10.3390/gels9110870
Lukinac, Jasmina Alternative proteins: consumer and market trends // International Scientific Round Table «SUSTAINABLE CONSUMPTION IN RESTAURANT INDUSTRY» Kijev, Ukrajina, 25.01.2023-25.01.2023
Uivarasan, A.; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Peter, A.; Nicula, C.; Mihaly Cozmuta, L.; Mihaly Cozmuta, A. Insights into the starch structure, physicochemical properties and in vitro digestibility of whole black rice flour, whole brown rice flour, their mixtures and corresponded breads // The International Conference “Biotechnologies, Present and Perspectives” Suceava, Romania 9th Edition, Abstracts book. Suceava: Faculty of Food Engineering, Stefan cel Mare University of Suceava, Romania, 2023. str. 34-35
Uivarasan, A.; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Peter, A.; Nicula, C.; Mihaly Cozmuta, L.; Mihaly Cozmuta, A. Insights into the starch structure, physicochemical properties and in vitro digestibility of whole black rice flour, whole brown rice flour, their mixtures and corresponded breads // The International Conference “Biotechnologies, Present and Perspectives” Suceava, Romania 9th Edition, Abstracts book. Suceava: Faculty of Food Engineering, Stefan cel Mare University of Suceava, Romania, 2023. str. 34-35
Nakov, Gjore ; Biljana, Trajkovska ; Zlatin, Zlatev ; Marko, Jukić ; Jasmina, Lukinac Quality characteristics of probiotic yoghurt enriched with honey and by-products left after the production of hemp oil by cold pressing the seeds of Cannabis sativa L. // Mljekarstvo, 73 (2023), 1; 3-11. doi: 10.15567/mljekarstvo.2023.0101
Naziv Uloga Akcije
3D skener kontakt osoba
nije evidentirano