Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Modifikacija procesa zrenja sira i razvoj proizvoda na bazi sirutke
suradnik
Regionalna proizvodnja sireva – poduzetnička vrijednost za ruralni razvitak
voditelj
Naziv
Akcije
Lučan Čolić, Mirela; Antunović, Martina; Lukinac Čačić, Jasmina; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Matijević, Bojan; Nikolić, Tihana; Jukić, Marko
Physicochemical properties of turmeric (Curcuma longa L.) and black pepper (Piper nigrum) enriched ice cream // Mljekarstvo, 74 (2024), 1; 45-63. doi: 10.15567/mljekarstvo.2024.0104
Ćosić, Ivana; Matijević, Bojan
Mikrobiološki rizici sigurnosti i kvalitete tijekom proizvodnje piva // Kemija u industriji : časopis kemičara i tehnologa Hrvatske, (2024),
Matijević, Bojan; Mabić, Mirela
Food waste management in the hospitality industry: review // Book of abstracts of 2nd international conference "Food and Climate Change". Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2023. str. 96-96
Dubrović, Igor; Matijević, Bojan; Ćosić, Ivana
Pesticide residues in food: food safety control // Book of abstracts of 2nd international conference "Food and Climate Change". Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2023. str. 80-80
Ćosić, Ivana; Matijević, Bojan
Microbiological Spoilage and Safety Risks In Beer Production // 14. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2023. str. 66-66
Matijević, Bojan
Presence of Clostridia in Milk and Dairy Products // Book of Abstracts 7th Croatian Congress of Microbiology with International Partcipation / Petrić Sviličić, Ivana ; Leboš Pavunac, Andreja ; Šantić, Marina et al. (ur.). Zagreb: Hrvatsko mikrobiološko društvo, 2022. str. 93-93
Mamić, Antonio ; Marković, Kale ; Štefanac, Dorotea ; Vitas, Nika ; Žiža, Jasminka ; Ćosić, Ivana ; Matijević, Bojan
Utjecaj različitih tremperatura čuvanja na svojstva piva kontaminiranog s Lactobacillus brevis // Knjiga sažetaka 19. Ružičkini dani Danas znanost – sutra industrija / Lauš, Ivana (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2022. str. 165-165
Matijević, Bojan ; Matijević, Goran
Milk and Dairy Products Source of Nutraceuticals: Review // Book of Proceedings 8th International Professional and Scientific Conference Occupational Safety and Health / Kirin, Snježana ; Štedul, Ivan ; Bubaš, Marija (ur.). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2022. str. 197-202
Krmelić, Matea ; Matijević, Bojan ; Mabić, Mirela
Sirutka – stavovi potrošača i navike konzumacije // Zbornik sažetaka 44. međunarodni simpozij mljekarskih stručnjaka. Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga (HMU), 2022. str. 76-76
Matijević, Bojan ; Mabić, Mirela
Nutritional and Health Value of Milk and Dairy Products: Consumer Attitudes // Book of abstracts / Congress on food quality and safety, health and nutrition - NUTRICON 2021 / Kakurinov, Vladimir (ur.). Skopje: Consulting and Training Center KEY, 2021. str. 207-208