Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Vranješ, Marina; Jeromel, Ana; Prusina, Tihomir; Preiner, Darko; Štambuk, Petra; Tomaz, Ivana; Jagatić Korenika, Ana-Marija
Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.) // 58 Croatian and 18 International Symposium of Agriculture : Proceedings. Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 215-220
Lavrić, Marina ; Jeromel, Ana ; Prusina, Tihomir ; Preiner, Darko ; Štambuk, Petra ; Tomaz, Ivana ; Jagatić Korenika, Ana-Marija
Utjecaj kvasaca na sastav antocijana u vinu ´Trnjak´ // Proceedings 57th Croatian & 17th International Symposium on Agriculture / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.). Vodice: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 569-574
Lavrić, Marina ; Jeromel, Ana ; Prusina, Tihomir ; Jagatić Korenika, Ana-Marija
Učinak kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na promjene u kemijskom sastavu vina ´Trnjak´ // 56th Croatian and 16th International Symposium on Agriculture/Proceedings / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 706-710
Dujmić, Filip ; Ganić Kovačević, Karin ; Ćurić, Duška ; Karlović, Sven ; Bosiljkov, Tomislav ; Ježek, Damir ; Vidrih, Rajko ; Hribar, Janez ; Zlatić, Emil ; Prusina, Tihomir et al.
Non-Thermal Ultrasonic Extraction of Polyphenolic Compounds from Red Wine Lees // Foods, 9 (2020), 472, 21
Jagatić Korenika, Ana-Marija ; Prusina, Tihomir ; Ivić, Stipe
Influence of cold maceration treatment on aromatic and sensory properties of Vugava wine (Vitis vinifera L.) // Journal of microbiology, biotechnology and food sciences, 10 (2020), 1; 49-53. doi: 10.15414/jmbfs.2020.10.1.49-53
Herjavec, Stanka ; Jeromel, Ana ; Maslov, Luna ; Jagatić Korenika, Ana-Marija ; Mihaljević, Marin ; Prusina, Tihomir
Influence of Different Maceration Times on the Anthocyanin Composition and Sensory Properties of Blatina Wines // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 77 (2012), 1; 41-44
Herjavec, Stanka ; Jeromel, Ana ; Maslov, Luna ; Prusina, Tihomir
UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KEMIJSKI SASTAV VINA ŽILAVKA // Journal of Central European agriculture, 9 (2008), 3; 505-510
Herjavec, Stanka ; Prusina Tihomir
Influence of Fermentation Temperature on the Quality of ‘Žilavka’ Wines // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 73 (2008), 2; 127-130
Herjavec, Stanka ; Jeromel, Ana ; Prusina, Tihomir ; Maslov, Luna
Cold maceration and the quality of Žilavka wine // Zbornik radova 43. hrvatski i 3. međunarodni simpozij agronoma / Pospišil, Milan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2008. str. 889-892