Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Tihomir Prusina

733

Tihomir

Prusina

mr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Vranješ, Marina; Jeromel, Ana; Prusina, Tihomir; Preiner, Darko; Štambuk, Petra; Tomaz, Ivana; Jagatić Korenika, Ana-Marija Duljina maceracije i vrsta kvasaca kao čimbenici kemijskog sastava vina 'Trnjak' (Vitis vinifera L.) // 58 Croatian and 18 International Symposium of Agriculture : Proceedings. Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 215-220
Lavrić, Marina ; Jeromel, Ana ; Prusina, Tihomir ; Preiner, Darko ; Štambuk, Petra ; Tomaz, Ivana ; Jagatić Korenika, Ana-Marija Utjecaj kvasaca na sastav antocijana u vinu ´Trnjak´ // Proceedings 57th Croatian & 17th International Symposium on Agriculture / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.). Vodice: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 569-574
Lavrić, Marina ; Jeromel, Ana ; Prusina, Tihomir ; Jagatić Korenika, Ana-Marija Učinak kvasaca Saccharomyces cerevisiae i Lachancea thermotolerans na promjene u kemijskom sastavu vina ´Trnjak´ // 56th Croatian and 16th International Symposium on Agriculture/Proceedings / Rozman, Vlatka ; Antunović, Zvonko (ur.). Osijek: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 706-710
Dujmić, Filip ; Ganić Kovačević, Karin ; Ćurić, Duška ; Karlović, Sven ; Bosiljkov, Tomislav ; Ježek, Damir ; Vidrih, Rajko ; Hribar, Janez ; Zlatić, Emil ; Prusina, Tihomir et al. Non-Thermal Ultrasonic Extraction of Polyphenolic Compounds from Red Wine Lees // Foods, 9 (2020), 472, 21
Jagatić Korenika, Ana-Marija ; Prusina, Tihomir ; Ivić, Stipe Influence of cold maceration treatment on aromatic and sensory properties of Vugava wine (Vitis vinifera L.) // Journal of microbiology, biotechnology and food sciences, 10 (2020), 1; 49-53. doi: 10.15414/jmbfs.2020.10.1.49-53
Herjavec, Stanka ; Jeromel, Ana ; Maslov, Luna ; Jagatić Korenika, Ana-Marija ; Mihaljević, Marin ; Prusina, Tihomir Influence of Different Maceration Times on the Anthocyanin Composition and Sensory Properties of Blatina Wines // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 77 (2012), 1; 41-44
Herjavec, Stanka ; Jeromel, Ana ; Maslov, Luna ; Prusina, Tihomir UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KEMIJSKI SASTAV VINA ŽILAVKA // Journal of Central European agriculture, 9 (2008), 3; 505-510
Herjavec, Stanka ; Prusina Tihomir Influence of Fermentation Temperature on the Quality of ‘Žilavka’ Wines // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 73 (2008), 2; 127-130
Herjavec, Stanka ; Jeromel, Ana ; Prusina, Tihomir ; Maslov, Luna Cold maceration and the quality of Žilavka wine // Zbornik radova 43. hrvatski i 3. međunarodni simpozij agronoma / Pospišil, Milan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2008. str. 889-892
nije evidentirano
nije evidentirano