Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Samir Kalit

16658

Samir

Kalit

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Tehnološki parametri proizvodnje tradicijskih sireva u funkciji njihove zaštite voditelj
Naziv Akcije
Tudor Kalit, Milna; Rako, Ante; Vaskić, Iva; Dolenčić Špehar, Iva; Radeljević, Biljana; Bendelja Ljoljić, Darija; Kalit, Samir Quality of cooked cheese with the addition of spices // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 244-244
Bendelja Ljoljić, Darija; Klindić, Arijana; Vnučec, Ivan; Kos, Ivica; Tudor Kalit, Milna; Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva The impact of cream ripening on butter characteristics // Zbornik radova 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, 2024. str. 430-435
Levak, Stefani; Maslov Bandić, Luna; Sopko Stracenski, Katarina; Dolenčić Špehar, Iva; Kalit, Samir; Rako, Ante; Tudor KAlit, Milna Total polyphenol and flavonoid content and antioxidant properties of semi-hard goat cheese ripened in oil // Zbornik sažetaka 59. hrvatskog i 19. međunarodnog Simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 240-240
Kalit, Samir; Dolenčić Špehar, Iva; Bendelja Ljoljić, Darija; Zamberlin, Šimun; Rako, Ante; Tudor Kalit, Milna Utjecaj kvalitete mlijeka i tehnoloških postupaka proizvodnje na randman sira // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 452-457
Şafak, Havva ; Gün, İlhan ; Tudor Kalit, Milna ; Kalit, Samir Physico-Chemical, Microbiological and Sensory Properties of Water Kefir Drinks Produced from Demineralized Whey and Dimrit and Shiraz Grape Varieties // Foods, 12 (2023), 9; 1851, 16. doi: 10.3390/foods12091851
Bendelja Ljoljić, Darija ; Dolenčić Špehar, Iva ; Tudor Kalit, Milna ; Rajnović, Ivana ; Hulak, Nataša ; Kos, Ivica ; Vnučec, Ivan ; Prđun, Saša ; Kalit, Samir The potential of using Saccharomyces boulardii yeast in fermented milk products // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Proceedings / Carović-Stanko, K ; Širić, I. (ur.). Zagreb, 2023. str. 363-367
Tudor Kalit, Milna ; Janda, Dana ; Dolenčić Špehar, Iva ; Bendelja Ljoljić, Darija ; Kalit, Samir Bioaktivni peptidi iz sira // 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Proceedings / Carović-Stanko, K ; Širić, I. (ur.). Zagreb, 2023. str. 403-408
Bendelja Ljoljić, Darija ; Kalit, Samir ; Kazalac, Josipa ; Dolenčić Špehar, Iva ; Mihaljević Žulj, Marin ; Maslov Bandić, Luna ; Tudor Kalit, Milna The Potential of Using Istrian Albumin Cheese Whey in the Production of Whey Distillate // Fermentation, 9 (2023), 2; 192, 11. doi: 10.3390/fermentation9020192
Kalit, Samir; Tudor Kalit, Milna Pogreške grušanja i zakiseljavanja mlijeka, izdvajanja sirutke i zrenja sira te njihova međusobna povezanost // 1. Dani hrvatskog stočarstva: Zbornik predavanja. Osijek: Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, 2023. str. 177-182
Dolenčić Špehar, Iva ; Sandra Mandinić, Sandra ; Darija Bendelja Ljoljić, Darija ; Tudor Kalit, Milna ; Zamberlin, Šimun ; Kos, Ivica ; Kalit, Samir Probiotic dairy-based desserts with cocoa addition. Zagreb, 2023. str. 374-379
nije evidentirano
nije evidentirano