Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Viviana Lušetić Buršić

4172

Viviana

Lušetić Buršić

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Radulović, Marina ; Ban, Dean ; Sladonja, Barbara ; Lušetić-Buršić, Viviana Changes of Quality Parameters in Watermelon during Storage // Acta horticulturae, 731 (2007), 451-455
Lušetić Buršić, Viviane Istarski pršut // Istarska enciklopedija. 2005.
Ružić, Pavlo ; Lušetić Buršić, Viviane ; Medvid, Ivica Ecological Agriculture of Croatian Coast and Islands and Tourism Development // rth International Conference Travel Trade, Regional Development and Education : proceedings / Heskova, Marie ; Šittler, Eduard ; Dvorak, Vladimir (ur.). Tabor, 2004. str. 144-149-x
Bošković, Desimir ; Ružić, Pavlo ; Lušetić Buršić, Viviane Multiplier Effects of Tourism Development on Local Communities : A Csae Study of Barbariga in the Vodnjan Mminicipality // International Conference: European Integration: LOcal and Global Consequences Brno, Češka Republika, 15.09.2004-19.09.2004
Ban, Dean ; Novak, Bruno ; Žutić, Ivanka ; Lušetić Buršić, Viviane Influence of plug size, mycorrhiza and transplant age on growth and development of watermelon transplants / Utjecaj volumena lončića, mikorize i starosti presadnica na rast i razvoj presadnica lubenica // Priopćenja XXXIX. znanstvenog skupa hrvatskih agronoma s međunarodnim sudjelovanjem / Žimbrek, Tito (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2004. str. 413-416-x
Ružić, Pavlo ; Bošković, Desimir ; Lušetić Buršić, Viviane Human Resources in the Sales Strategy of the Tourism Product // International Conference: European Integration: LOcal and Global Consequences Brno, Češka Republika, 15.09.2004-19.09.2004
Medić, Helga ; Lušetić Buršić, Viviane ; Vidaček, Sanja ; Gumhalter Karolyi, Lada ; Petrak, Tomislav Morphological, chemical-physical and bioelectrical characteristics of Istrian dry-cured ham during the production process // CEFood Congress : Book of Abstracts / Raspor, P. ; Hočevar, I. (ur.). Ljubljana: Biotechnical faculty and Slovenian Nutrition Society, 2002. str. 174-174-x
nije evidentirano
nije evidentirano