Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Mogorović-Maričić, Brigita
Održivost kiselih paprika tijekom skladištenja / Lalić, Ljerka-Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2007
Mesić, Marko
Utjecaj vremena skladištenja i temperature na elektroprovodljivost i kiselost različitih vrsta meda / Lalić, Ljerka Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2006
Rener, Bojana
Određivanje fizikalno-kemijskih parametara različitih vrsta meda / Lalić, Ljerka Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2004
Vicković, Ivana
Određivanje nekih fizikalno-kemijskih parametara u uzorcima meda i meda s dodacima tijekom čuvanja / Lalić, Ljerka-Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2003
Nedeljković, Irena
Utjecaj dodataka peludi, lješnjaka i oraha na viskoznost meda tijekom čuvanja / Lalić, Ljerka-Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2002
Lalić, Ljerka Marija ; Berković, Katarina ; Fusak, Sandra
Changes of Physico-Chemical Parameters of Sour-Pickless Media // Proceedings of the 4th Croatian Congress of Food Technologists,Biotechnologists and Nutritionists / Tripalo,Branko (ur.). Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2002. str. 178-184-x
Avirović, Rajka
Ispitivanja stupnja kiselosti i električne provodnosti svježeg sira sa dodacima / Lalić, Ljerka-Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1999
Berković, Katarina ; Lalić, Ljerka Marija ; Prejac, Sandra ; Mamić, Marina
Reološka svojstva jogurta s dodatkom pšeničnih klica // Mljekarstvo, 48 (1998), 2; 105-114-x
Mihalić, Vesna
Utjecaj inertnih vlakana na fizikalno kemijska svojstva jogurta / Lalić, Ljerka Marija (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1997
Duraković, Senadin ; Duraković, Lejla ; Duraković, Zijad ; Horvat, Dražen ; Lalić, Ljerka
Relation of Aspergillus parasiticus and Fusarium graminearum Biomass to the accumulation of Aflatoxins in Soy-Beans // Abstracts of the Ninth European Conference on Food Chemistry (EURO FOOD CHEM IX) / Amado, R. ; Battaglia, R. (ur.). Interlaken: Druckerei Sailer, Winterthur, Switzerland, 1997. str. 735-735-x