Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Anita Pichler

2150

Anita

Pichler

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Utjecaj postupka ekstrakcije na sadržaj tvari boje i arome u vinu od višnje voditelj
Membranski procesi: Utjecaj koncentriranja na aromatične i fenolne spojeve u crnom vinu voditelj
Formuliranje, priprema i testiranje biopolimernih gelova kao nositelja bioaktivnih i hlapljivih komponenata u inovativnim funkcionalnim proizvodima suradnik
Vlakna i proteini kao osnova za razvoj novih bioaktivnih dodataka hrani suradnik
Praćenje parametara kvalitete u ekološkoj proizvodnji vina Cabernet sauvignon voditelj
Trehaloza: poboljšanje kvalitete proizvoda na bazi voća suradnik
Izolacija i karakterizacija aromatičnih spojeva iz vina Graševina proizvedenog na području Osječko-baranjske županije voditelj
Naziv Akcije
Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Mesić, Josip; Drenjančević, Mato; Kujundžić, Toni; Marković, Tanja; Kopjar, Mirela; Aroma Profile of Merlot Red Wine Stored in Stainless-Steel Tanks and Wooden Barrels with Different Toasting Methods // Foods, 13 (2024), 1; 45, 29. doi: 10.3390/foods13010045
Mesić, Josip; Pavlović, Hrvoje; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Soldo, Tomislav; Raguž, Tomislav; Obradović, Valentina; Svitlica, Brankica Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 394-398
Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Mesić, Josip; Pichler Dubravko; Kopjar, Mirela; Changes in trace elements content of Cabernet Sauvignon and Merlot red wines during aging in different wine vessels // 14. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2023. str. 116-116
Buljeta, Ivana; Šubarić, Drago; Babić, Jurislav; Pichler, Anita; Šimunović Josip; Kopjar, Mirela Extraction of Dietary Fibers from Plant-Based Industry Waste: A Comprehensive Review // Applied sciences (Basel), 13 (2023), 16; 9309, 19. doi: 10.3390/app13169309
Buljeta, Ivana ; Pichler, Anita ; Šimunović, Josip ; Kopjar, Mirela Beneficial Effects of Red Wine Polyphenols on Human Health: Comprehensive Review // Current issues in molecular biology, 45 (2023), 2; 782-798. doi: 10.3390/cimb45020052
Ćorković, Ina ; Rajchl, Aleš ; Škorpilova, Tereza ; Pichler, Anita ; Šimunović, Josip ; Kopjar, Mirela Evaluation of Chokeberry/Carboxymethylcellulose Hydrogels with the Addition of Disaccharides: DART-TOF/MS and HPLC-DAD Analysis // International journal of molecular sciences, 24 (2023), 1; 448, 16. doi: 10.3390/ijms24010448
Mesić, Josip; Svitlica, Brankica; Pichler, Anita; Soldo, Tomislav, Raguž, Tomislav; Obradović, Valentina Dinamika dozrijevanja grožđa sorte graševina u Vinogorju Kutjevo tijekom 2020. godine // Glasnik zaštite bilja, 46 (2023), 3; 103-108. doi: 10.31727/gzb.46.3.11
Kopjar, Mirela; Buljeta, Ivana; Ćorković, Ina; Kelemen, Vanja; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Šimunović, Josip Dairy-Protein-Based Aggregates as Additives Enriched with Tart Cherry Polyphenols and Flavor Compounds // Foods, 2023 (2023), 12; 2104, 16. doi: 10.3390/foods12112104
Mesić, Josip; Vuković, Antonija; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Soldo, Tomislav; Svitlica, Brankica Utjecaj bačava različite starosti na organoleptičke karakteristike vina sorata Babić, Plavac mali i Tribidrag // Glasnik zaštite bilja, 46 (2023), 5; 121-126
Kopjar, Mirela; Vukoja, Josipa; Buljeta, Ivana; Ćorković, Ina; Pichler, Anita; Šimunović, Josip Formulation and Stability of Cellulose Particles Enriched with Phenolic Acid // Polish journal of food and nutrition sciences, 73 (2023), 4; 322-331. doi: 10.31883/pjfns/174434
Naziv Uloga Akcije
Uređaj za plinsku kromatografiju/masenu spektrometriju (GC/MS) odgovorna osoba
Titrator QUICK ANALYSER odgovorna osoba
Elektronska hidrostatska vaga SUPER ALCOMAT odgovorna osoba
Digitalna destilacijska jedinica SUPER DEE odgovorna osoba
nije evidentirano