Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Vrtovšnik, Gordana
Korelacija nekih kemijskih parametara i redoks potencijala u špinatu tijekom proizvodnje smrznutog pirea / Pospišil, Jasna (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998
Pospišil, Jasna ; Palić, Angelina ; Vrtovšnik, Gordana ; Dikanović-Lučan, Željka
The correlation of redox-potential and some chemical parameters in spinach puree during processing and frozen storage // Acta alimentaria, 27 (1998), 3; 257-264
Pospišil, Jasna ; Vrtovšnik, Gordana ; Palić, Angelina ; Dikanović-Lučan, Željka
The physicochemical changes of spinach during processing into puree // Minimal Processing of Foods / Congress Centre East Messe Cologne (ur.). Köln: Elsevier, 1996. str. 23-23