Naziv |
Akcije |
Mesić, Josip; Pavlović, Hrvoje; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Soldo, Tomislav; Raguž, Tomislav; Obradović, Valentina; Svitlica, Brankica
Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 394-398 |
|
Čačić Kenjerić, Frane; Brkić, Anamarija;Velić, Natalija; Velić, Darko; Pavlović, Hrvoje
Measuring Fungi Growth With FIJI Image Analysis Software // Congress on Food Quality and Safety, Health and Nutrition NUTRICON - Book of abstracts. Skopje: Consulting and Trainig Center KEY, Sv. Kiril i Metodij, 52-1/3, 1000 Skopje, Republic of Macedonia, 2023. str. 83-83 |
|
Velić, Natalija ; Drempetić, Ana-Marija ; Gorenšek, Janez ; Stjepanović, Marija ; Kosović, Indira ; Velić, Darko ; Pavlović, Hrvoje
Waste or Resource: Biosorption Potential of the Inactive Biomass of Fomitopsis pinicola Mushroom for the Removal of the Synthetic Dye Congo Red from Water // International Medicinal Mushroom Conference IMMC11 Electronic Abstract Book. Beograd, 2022. str. 110-110 |
|
Čačić Kenjerić, Frane ; Brkić, Anamarija ; Velić, Natalija ; Velić, Darko ; Pavlović, Hrvoje
Praćenje rasta gljiva pimjenom strojnog vida // Knjiga sažetaka, 19. Ružičkini dani Danas znanost- sutra industrija / Babić, Jurislav ; Lauš, Ivana (ur.). Osijek : Zagreb: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2022. str. 95-95 |
|
Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Pavlović, Hrvoje
Mikrobiologija hrane - praktikum. Novi Sad: Tehnološki fakultet Univerziteta u Novom Sadu, 2022 |
|
Pavlović, Hrvoje ; Jelić, Petra ; Novosel, Fides ; Ižaković, Maja ; Marček, Tihana
Microbiological and parasitological quality of different fresh-cut salads // Proceedings of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 117-124 |
|
Novosel, Fides
Mikrobiološka i parazitska ispravnost gotovih salata različitog podrijetla / Marček, Tihana ; Pavlović, Hrvoje (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2021 |
|
Jelić, Petra
Mikrobiološke opasnosti u gotovim salatama / Marček, Tihana ; Pavlović, Hrvoje (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2021 |
|
Velić, Natalija ; Pavlović, Hrvoje ; Velić, Darko ; Gorenšek, Janez ; Despotović, Saša ; Panjičko, Mario ; Zupančič, Gregor Drago
Pivski trop - karakterizacija i mogućnosti primjene // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije, Knjiga 3. / Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi, 2021. str. 139-164 |
|
Kezerle, Antonija ; Velić, Natalija ; Stjepanović, Marija ; Velić, Darko ; Pavlović, Hrvoje ; Čačić Kenjerić, Frane
Adsorptive Removal of Congo Red from Synthetic and Real Wastewater Using Brewers' Spent Grain // Agriculture in nature and environment protection / Jug, Danijel ; Ravlić, Marija (ur.). 2020. str. 285-286 |
|