Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Levaj, Branka ; Konja, Gordana
Prilog proučavanju fizikalno-kemijskih svojstava pektinskih tvari bresaka tijekom zrenja i skladištenja // 15. Hrvatsko savjetovanje tehnologa sušenja i skladištenja s međunarodnim učešćem
/ Pliestić, Stjepan (ur.). Zagreb: Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1999. str. 113-125-x
Levaj, Branka
Proučavanje fizikalno - kemijskih svojstava pektinskih tvari breskve tijekom zrenja na stablu i skladištenja / Konja,Gordana (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998
Komes, Draženka
Utjecaj dodatka različitih enzima na kemijski sastav i senzorska svojstva vina sorte Graševina - kasna berba / Konja,Gordana (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1998
Clauss, Ekkehard ; Konja, Gordana
Auditiranje medicinskih proizvoda i pripadajući sustavi osiguranja kvalitete // Zbornik radova prve hrvatske konferencije o kvaliteti. Zagreb, 1998. str. 213-215-x
Banović, Mara ; Konja, Gordana ; Clauss, Ekkehard
Primjena polivinilimidazola u bistrenju bijelih vina // 3. Hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / -- (ur.). Zagreb: --, 1998. str. 20-x
Banović, Mara ; Konja, Gordana ; Clauss, Ekkehard
Use of polyvinilimidazole for fining white wines // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa,biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem / Prehrambeno-biotehnolški fakultet (ur.). Zagreb, 1998. str. 20-20-x
Katalinić, Višnja ; Maleš, Petar ; Konja, Gordana
Low molecular weight flavans in wine // Journal of wine research, 8 (1997), 1; 19-27
Hoagland, Peter D. ; Konja, Gordana ; Clauss, Ekkehard ; Fishman, L. Marshall
HPSEC with Component Analysis of Citrus and Apple Pectins After Hollow Fiber Ultrafiltration // Journal of food science, 62 (1997), 1; 69-74-x. doi: 10.1111/j.1365-2621.1997.tb04370.x
Katalinić, Višnja ; Konja, Gordana
Vinification by-products as a row material for procyanidin-rich wines ; Proceedings of the fourth international symposium on cool climate viticulture& enology, Rochester, New York, USA July 1996. // American journal of enology and viticulture. 1997. str. 258-x
Gracin, Leo
Promjene aromatskog sastava vina sorte Graševina tijekom starenja / Konja, Gordana (mentor);
Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 1996