Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Biotehnološki parametri proizvodnje vrhunskog dalmatinskog desertnog vina-prošek
voditelj
Naziv
Akcije
A Bazina 1, J Sertić 2, A Mišmaš 3, T Lovrić 4, Z Poljaković 5, D Miličić 6
PPARγ and IL-6 - 174G>C gene variants in Croatian patients with ischemic stroke // Gene, 2 (2015), 560; 200-204. doi: 10.1016/j.gene.2015.02.003
Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Budić-Leto, Irena ; Kurtanjek, Želimir ; Lovrić, Tomislav
Regression Models Predictions Of Antioxidant Activity Of Dessert Wine Prošek // XXI. hrvatski skup kemičara i kemijskih inženjera : Knjiga sažetaka = Book of abstracts / Pičuljan, Katarina ; Smolec, Sonja (ur.). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2009. str. 124-124
Komes, Draženka ; Ulrich, Detlef ; Kovačević Ganić, Karin ; Lovrić, Tomislav
Study of phenolic and volatile composition of white wine during fermentation and a short time // Vitis, 46 (2007), 2; 77-84
Komes, Drazenka ; Lovrić, Tomislav ; Kovačević Ganić, Karin
Aroma of dehydrated pear products // Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie = Food science and technology, 40 (2007), 9; 1578-1586. doi: 10.1016/j.lwt.2006.12.011