Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Vesna Dobranić

7705

Vesna

Dobranić

prof. dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Keglević, Domagoj Uloga epidemioloških indikatora i informacija o prehrambenom lancu u inspekciji mesa / Zdolec, Nevijo ; Dobranić, Vesna (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2023
Kiš, Marta; Oštarić, Fabijan; Mikulec, Nataša; Kazazić, Snježana; Dobranić, Vesna; Vinceković, Marko; Čubrić Ćurik, Vlatka; Zdolec, Nevijo Potential of microincapsulation in cheese production – development of innovative technology in dairy science // Book of Abstracts of 10th International Congress Veterinary Science and Profession / Brkljača Bottegaro, Nika; Lukač, Maja; Vrbanac, Zoran (ur.). Zagreb: Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 140-140
Zdolec, Nevijo; Kozačinski, Lidija; Cvrtila, Željka; Dobranić, Vesna; Mikuš, Tomislav; Kiš, Marta; Hengl, Brigita; Juras, Mirela; Ferri, Maurizio Trendovi edukacije u području veterinarskog javnog zdravstva s naglaskom na sigurnost hrane // Zbornik radova znanstveno-stručnog skupa s međunarodnim sudjelovanjem Veterinarski dani 2023 / Severin, Krešimir (ur.). Zagreb: Hrvatska veterinarska komora; Hrvatski veterinarski institut; Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2023. str. 196-196
Kiš, Marta ; Zdolec, Nevijo ; Kazazić, Snježana ; Vinceković, Marko ; Jurić, Slaven ; Dobranić, Vesna ; Oštarić, Fabijan ; Marić, Ivan ; Mikulec, Nataša Implementation of Novel Autochthonous Microencapsulated Strains of Lactiplantibacillus plantarum, Lactococcus lactis, and Lamb’s Rennet in the Production of Traditional “Paški Sir” Cheese // Fermentation, 9 (2023), 5; 441, 17. doi: 10.3390/fermentation9050441
Ciprić, Iva Važnost određivanja BHBA u svrhu dijagnosticiranja supkliničke ketoze u muznih krava / Dobranić, Vesna ; Đuričić, Dražen (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2022
Laboratorijske vježbe iz higijene i tehnologije hrane - drugo izdanje / Kozačinski, Lidija ; Zdolec, Nevijo ; Cvrtila, Željka (ur.) Zagreb, 2022
Zdolec, Nevijo ; Bogdanović, Tanja ; Severin, Krešimir ; Dobranić, Vesna ; Kazazić, Snježana ; Grbavac, Jozo ; Pleadin, Jelka ; Petričević, Sandra ; Kiš, Marta Biogenic Amine Content in Retailed Cheese Varieties Produced with Commercial Bacterial or Mold Cultures // Processes, 10 (2022), 1; 10, 10. doi: 10.3390/pr10010010
Đuričić, Dražen ; Stefani, Fruk ; Vesna, Dobranić Patologija puerperija koza // Hrvatski veterinarski vjesnik - Hrvatska veterinarska komora, 30 (2022), 1; 40-44
Dora Stojević, Andrea Humski, Marina Mikulić, Vesna Dobranić, Irena Reil, Sanja Duvnjak, Miroslav Benić, Relja Beck, Željko Cvetnić Prevalence of Virulence Genes Among Escherichia Coli Strains Isolated from Food and Carcass Swabs of Different Animal Origins in Croatia // American journal of veterinary research, 66 (2022), 395-402. doi: 10.2478/jvetres-2022-0045.
Kiš, Marta ; Kazazić, Snježana ; Vinceković, Marko ; Dobranić, Vesna ; Oštarić, Fabijan ; Mikulec, Nataša ; Zdolec, Nevijo Viability of novel microencapsulated indigenous cultures ofLactiplantibacillus plantarum and Lactococcus lactis in Pag cheese pilot production – preliminary results // Arhiv za higijenu rada i toksikologiju / Kolarić, Branko ; Krivohlavek, Adela ; Bošnir, Jasna et al. (ur.). 2022. str. 53-53
nije evidentirano
nije evidentirano