Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Ines Panjkota-Krbavčić

9675

Ines

Panjkota-Krbavčić

prof. dr. sc.

Naziv Uloga Akcije
Od terena do nasada: karakteristike i prilagodljivost na stres prirodnih populacija pitomoga kestena i maruna vanjski suradnik
Naziv Akcije
Bišćan, Valerija Dijetoterapija kod dijabetičke nefropatije / Panjkota Krbavčić, Ines (mentor); Vukomanović, Anja (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Đorđević, Tea NUTRITIVNA TERAPIJA KOD UPALNIH BOLESTI CRIJEVA U PEDIJATRIJSKOJ POPULACIJI / Panjkota Krbavčić, Ines (mentor); Vukomanović, Anja (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Štrbac, Lora USPOREDBA ZNANJA O PREHRANI MEĐU LIJEČNICIMA RAZLIČITIH SPECIJALIZACIJA I NUTRICIONISTIMA / Panjkota Krbavčić, Ines (mentor); Rumora Samarin, Ivana (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2023
Rumora Samarin, Ivana; Vukomanović, Anja; Vrdoljak, Ivica; Đurić, Maria; Sulimanec, Antonija; Sekovanić, Ankica; Panjkota Krbavčić, Ines Difference between the Theoretical and Analytical Content of Selected Elements in Meals Prepared for Hospital Tube Feeding // Proceedings, 91, 13. 2023. str. 1-2 doi: 10.3390/proceedings2023091013
Novak, Antonela; Sulimanec, Antonija; Orct, Tatjana; Kljaković-Gašpić, Zorana; Tičina, Vjekoslav; Jurasović, Jasna; Panjkota Krbavčić, Ines; Rumora Samarin, Ivana Fish consumption preferences in Croatia and element levels in six demersal fish species from the Adriatic Sea // 14th International Scientific and Professional Conference With food to health : Book of abstracts. Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2023. str. 74-7
Sulimanec, Antonija; Kragić, Karla; Sekovanić, Ankica; Jurasović, Jasna; Panjkota Krbavčić, Ines; Vahčić, Nada; Vidaković, Antonio; Poljak, Igor; Rumora Samarin, Ivana Chemical characterization and antioxidant potential of the rowan (Sorbus aucuparia L.) fruits from Alpine-Dinaric region of Croatia // Food technology and biotechnology, 61 (2023), 4; 1-25. doi: https://doi.org/10.17113/ftb.61.04.23.8225
Mudnić, Željana ; Gaši, Amanda ; Rešetar, Josip ; Gajdoš Kljusurić, Jasenka ; Mišigoj-Duraković, Marjeta ; Sorić, Maroje ; Panjkota Krbavčić, Ines ; Šatalić, Zvonimir Assessment of Nutrient Intake and Diet Quality in Adolescent Dietary Supplement Users vs. Non-Users: The CRO-PALS Longitudinal Study // Nutrients, 15 (2023), 12; 2783, 18. doi: 10.3390/nu15122783
Prežigalo, Martina RAZLIKE U KEMIJSKOM SASTAVU OBIČNE BOROVICE (Juniperus communis L.) IZMEĐU PROMATRANIH LOKALITETA / Panjkota Krbavčić, Ines (mentor); Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022
Jagodić, Matija KEMIJSKI SASTAV MESNIH OBROKA ZA PREHRANU SONDOM / Panjkota Krbavčić, Ines (mentor); Vukomanović, Anja (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022
Paulić, Sara PREDNOSTI I NEDOSTACI ENTERALNE PREHRANE I PREHRANE SONDOM / Panjkota Krbavčić, Ines (mentor); Vukomanović, Anja (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2022
nije evidentirano
nije evidentirano