Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Drokan, Blaženka ; Primorac, Ljiljana ; Erk, Zvonko ; Pavličić, Zlatko ; Mandić, Milena L.
Influence of whey on volume and porosity of wheat bread // Proceedings of International Congress FLOUR - BREAD ´03 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2004. str. 218-223-x
Drokan, Blaženka ; Primorac, Ljiljana ; Erk, Zvonko ; Pavlačić, Zlatko ; Mandić, Milena L.
Influence of whey on volume and porosity of wheat bread // Abstract Book International Congress FLOUR - BREAD ´03 / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2003. str. 22-x