Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Jovica Hardi

16146

Jovica

Hardi

prof. dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Lučan Čolić, Mirela ; Blažić, Marijana ; Hardi, Jovica Mlaćenica - visokovrijedan nusproizvod proizvodnje maslaca // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3. / Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi, 2021. str. 367-396
Lučan Čolić, Mirela ; Hardi, Jovica ; Dujmović, Lidija ; Tomljanović, Marijana The effect of pumpkin seeds addition on the characteristics of cream cheese // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 153-153
Lučan Čolić, Mirela ; Slačanac, Vedran ; Hardi, Jovica; Lukinac, Jasmina The possibility of the application of fruit juices in the coagulation of milk for cooked cheese production // Book of abstracts of the 10th International Scientific and Professional Conference With Food to Health / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2017. str. 152-152
Lučan, Mirela Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka / Hardi, Jovica (mentor); Slačanac, Vedran (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2014
Slačanac, Vedran ; Lučan, Mirela ; Hardi, Jovica ; Habschied, Kristina ; Krstanović, Vinko ; Gagula, Goran Predictive modeling of Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb-12 growth in cow’s, goat’s and soy milk // Mljekarstvo, 63 (2013), 4; 220-227
Šušković, Jagoda ; Kos, Blaženka ; Frece, Jadranka ; Božanić, Rajka ; Hardi, Jovica ; Slačanac ; Vedran Role and importance of biotechnology in fermented food production // Znanstveni skup Proizvodnja hrane i šumarstvo - temelj razvoja istočne Hrvatske : u povodu 20. obljetnice utemeljenja Znanstvenog vijeća za poljoprivredu i šumarstvo : sažeci / Matić, Slavko ; Tomić, Franjo ; Anić, Igor (ur.). Zagreb: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU), 2013. str. 37-37
Slačanac, Vedran ; Lučan, Mirela ; Hardi, Jovica ; Krstanović, Vinko ; Koceva Komlenić, Daliborka Fermentation of Honey- Sweetened Soymilk with Bifidobacterium Lactis Bb-12 and Bifidobacterium Longum Bb-46 : Fermentation Activity of Bifidobacteria and in Vitro Antagonistic Effect Against Listeria Monocytogenes FSL N1-017 // Czech journal of food sciences, 30 (2012), 4; 321-329
Jalšić, Valentina Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom / Hardi, Jovica (mentor); Slačanac, Vedran (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2011
Kvesić, Ivana Utvrđivanje proizvodnih parametara autohtonih mliječnih proizvoda obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva / Hardi, Jovica (mentor); Slačanac, Vedran (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2011
Tadić, Ivana Izrada novih tipova namaza na osnovi svježeg sira i vrhnja / Hardi, Jovica (mentor); Kuleš, Anđa (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2011
nije evidentirano
nije evidentirano