Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Lučan Čolić, Mirela ; Blažić, Marijana ; Hardi, Jovica
Mlaćenica - visokovrijedan nusproizvod proizvodnje maslaca // Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije - Knjiga 3. / Šubarić, Drago ; Miličević, Borislav (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Velečilište u Požegi, 2021. str. 367-396
Lučan Čolić, Mirela ; Hardi, Jovica ; Dujmović, Lidija ; Tomljanović, Marijana
The effect of pumpkin seeds addition on the characteristics of cream cheese // Book of Abstracts of the 13th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH / Babić, Jurislav ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2021. str. 153-153
Lučan Čolić, Mirela ; Slačanac, Vedran ; Hardi, Jovica; Lukinac, Jasmina
The possibility of the application of fruit juices in the coagulation of milk for cooked cheese production // Book of abstracts of the 10th International Scientific and Professional Conference With Food to Health / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek : Tuzla: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Farmaceutski fakultet Univerziteta u Tuzli, 2017. str. 152-152
Lučan, Mirela
Utjecaj dodatka meda na kinetiku fermentacije i antibakterijska svojstva probiotičkih fermentiranih mlijeka / Hardi, Jovica (mentor); Slačanac, Vedran (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2014
Šušković, Jagoda ; Kos, Blaženka ; Frece, Jadranka ; Božanić, Rajka ; Hardi, Jovica ; Slačanac ; Vedran
Role and importance of biotechnology in fermented food production // Znanstveni skup Proizvodnja hrane i šumarstvo - temelj razvoja istočne Hrvatske : u povodu 20. obljetnice utemeljenja Znanstvenog vijeća za poljoprivredu i šumarstvo : sažeci / Matić, Slavko ; Tomić, Franjo ; Anić, Igor (ur.). Zagreb: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU), 2013. str. 37-37
Slačanac, Vedran ; Lučan, Mirela ; Hardi, Jovica ; Krstanović, Vinko ; Koceva Komlenić, Daliborka
Fermentation of Honey- Sweetened Soymilk with Bifidobacterium Lactis Bb-12 and Bifidobacterium Longum Bb-46 : Fermentation Activity of Bifidobacteria and in Vitro Antagonistic Effect Against Listeria Monocytogenes FSL N1-017 // Czech journal of food sciences, 30 (2012), 4; 321-329
Jalšić, Valentina
Optimiranje sastava probiotičkih mliječnih deserata s kesten pireom / Hardi, Jovica (mentor); Slačanac, Vedran (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2011
Kvesić, Ivana
Utvrđivanje proizvodnih parametara autohtonih mliječnih proizvoda obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva / Hardi, Jovica (mentor); Slačanac, Vedran (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2011
Tadić, Ivana
Izrada novih tipova namaza na osnovi svježeg sira i vrhnja / Hardi, Jovica (mentor); Kuleš, Anđa (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2011