Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Hengl, Brigita ; Gross-Bošković, Andrea ; Stražanac, Danijela ; Palijan, Ana ; Mikrut, Martina ; Turkalj, Jarmila Turkalj ; Jurković, Zorica
Microbiological contamination of ready- to-eat bakery products as safety concern of modern diet // 5th Central European Congress on Food - Cefood Congres - Book of Abstract. 2010. str. 54-54
Benussi-Skukan, Andrea ; Božović, Bojana ; Brlek-Gorski, Diana ; Bujas, Lidija ; Unić-Klarin, Branka ; Devčić, Marija ; Jarčov, Ljiljana ; Furjanić, Blaženja ; Hrastovčak, Sanja ; Hrastar-Kostešić, Vesna et al.
Mikrobna kontaminacija svježeg povrća // Treći hrvatski mikrobiološki kongres s međunarodnim sudjelovanjem : Zbornik = Third Croatian Congress of Microbiology with International Participation : Proceedings / Balenović, Mirta ; Wittner, Velimir (ur.). Zagreb: Hrvatsko mikrobiološko društvo, 2004. str. 26-27
Bedek, J. ; Gottstein, S. ; Kovačić, I. ; Mikac, B. ; Ozimec, R. ; Palijan, G. ; Vujčić-Karlo, S. ; Štamol, V. ; Žaja, R.
Preliminary review of underground invertebrate fauna of the National Park Paklenica and adjacent area of Mt. Velebit (Croatia). // Proceeding of VII Congress of Croatian Biologist / Ljubešić, Nikola (ur.). Zagreb: Hrvatsko biološko društvo, 2000. str. 319-320-x
Piližota, Vlasta ; Šubarić, Drago ; Nedić, Nela ; Palijan, Ana
Primjena vodikovog peroksida i askorbinske kiseline u minimalnoj obradi krušaka // Kemija u industriji : časopis kemičara i tehnologa Hrvatske, 49 (2000), 1; 7-11-x
Piližota, Vlasta ; Šubarić, Drago ; Nedić, Nela ; Palijan, Ana
Tretiranje minimalno obrađenih krušaka vodikovim peroksidom // 9. Ružičkini dani / Bošnjak, M. ; Janović, Z. ; Vasić-Rački, Đurđa (ur.). Vukovar: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 1998. str. 78-78-x
Piližota, Vlasta ; Šubarić, Drago ; Nedić, Nela ; Palijan, Ana
Hydrogen peroxide and ascorbic acid treatment of minimally processed fruits and vegetables // Lippay Janos & Vas Karoly International Scientific Symposium / Pal, Sass (ur.). Budimpešta: University of horticulture and food industry, 1998. str. 174-x