Pregled po projektu: 0178047
Pronađeno 35 radova
-
1.Gospić, AnteSelekcija Saccharomyces sensu stricto izoliranih s Plavca malog u laboratorijskim uvjetima, 2006., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
-
2.Bilić, MartinaSelekcija Saccharomyces sensu stricto izoliranih s viške Vugave u laboratorijskim uvjetima, 2006., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
-
3.Herjavec, Stanka; Jeromel, Ana; Da Silva Angela; Orlić, Sandi; Redžepović, SulejmanThe quality of white wines fermented in Croatian oak barrels // Food Chemistry, 100 (2006), 1; 124-128 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Pohajda, InesKarakterizacija autothonih sojeva kvasaca skupine Saccharomyces sensu stricto izoliranih s kultivara Žilavka, 2006., magistarski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
-
5.Orlić, Sandi; Očić, Nenad; Jeromel, Ana; Huić, Katarina; RedžepovićSelection of Indigenous Saccharomyces cerevisiae Strains from Kutjevo Wine Growing Area at the Laboratoy Scale // ACS. Agriculturae conspectus scientificus, 70 (2005), 93-97 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Staver, Mario; Herjavec, Stanka; Orlić, Sandi; Redžepović, Sulejman; Kovačević-Ganić, Karin; Jeromel, Ana; Peršurić, ĐordanoInfluence of Indigenous Saccharomyces cerevisiae Strains on Higher Alcohol Content in Malvazija Istarska Wines // Agriculturae Conspectus Scientificus, 70 (2005), 55-58 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
7.Urlić, BranimirOdređivanje killer karaktera vinskih kvasaca izoliranih s kultivara Merlot, 2005., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
-
8.Bača, DianaAktivnost egzocelularnih enzima vinskih kvasaca izoliranih sa Malvazije Istarske, 2005., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
-
9.Jeromel AnaUtjecaj različitih metoda otkiseljavanja na kakvoću vina Kraljevina crvena, 2005., doktorska disertacija, Agronomski fakultet, Zagreb
-
10.Vidović, MartinaAktivnost egzocelularnih enzima vinskih kvasaca izoliranih sa graševine, 2005., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
-
11.Herjavec, Stanka; Orlić, Sandi; Jeromel, Ana; Redžepović, Sulejman; Kozlović, GianfrancoEffect of Acacia and Oak Wood on the Content of Phenolic Compounds in Malvazija and Vugava Wines // 56th Annual Meeting American Society for Enology and Viticulture
Seattle, SAD, 2005. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
12.Orlić, Sandi; Redžepović, Sulejman; Herjavec, Stanka; Duraković, Senadin; Jeromel, Ana; Huić, KatarinaUse of Different Molecular Methods in the Identification of Brettanomyces Spp. from Croatian Grapes and Wines // Joint Meeting of the 3 division of the International Union of microbiological societies 2005-XI International Congres of Micology
San Francisco, SAD, 2005. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
13.Orlić, Sandi; Kozlović, Gianfranco; Jeromel, Ana; Redžepović, SulejmanAcacia barrels - new approach form improvement of Istrian Malvasia wines // Australian Wine industry Technical Conference Confrence Proceedings / Blair, R.J., Williams, P.J., Pretorius, I.S. (ur.).
Glen Osmond: Australina Wine Industry Technical Confrence Inc., 2005. str. 325-326 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
14.Orlić, Sandi; Kozlović, Ginafranco; Jeromel, Ana; Herjavec, Stanka; Staver, Mario; Redžepović, SulejmanBarrels : new approach for quality Malvazija istarska wines // Malvazije na Mediteranu = Le malvasie del bacino del Mediterraneo = Mediterranean malvasias : zbornik sažetaka = libro degli riassunti : book of abstracts / Sladonja, Barbara (ur.).
Poreč: Institut za poljoprivredu i turizam, 2005. (predavanje, međunarodna recenzija, neobjavljeni rad, znanstveni) -
15.Orlić, SandiPodrijetlo i identifikacija Brettanomyces spp. u vinu, 2005., doktorska disertacija, Agronomski fakultet, Zagreb
-
16.Orlić, Sandi; Redžepović, SulejmanOccurrence of Brettanomyces spp. from Croatian grapes and wines // Australian Wine industry Technical Conference Confrence Proceedings / Blair, R.J., Williams, P.J., Pretorius, I.S. (ur.).
Glen Osmond: Australina Wine Industry Technical Confrence Inc., 2005. str. 300-301 (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
17.Herjavec, Stanka; Majdak Ana; Tupajić Pavica; Redžepović, Sulejman; Orlić, Sandi;Effect of different deacidification methods on Moslavac wine quality // XXVII OIV Congress
Beč, Austrija, 2004. (poster, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo) -
18.Pogačić, MartinaOdređivanje killer karaktera vinskih kvasaca, 2004., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
-
19.Huić, KatarinaUtjecaj različitih vrsta kvasaca na sintezu glicerola u sintetskom moštu, 2004., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
-
20.Skelin-Vujić, Andrea; Sikora, Sanja; Orlić, Sandi; Redžepović, SulejmanGenetička identifikacija autohtonih sojeva Saccharomyces cerevisiae primjenom RAPD metode // XXXIX. znanstveni skup hrvatskih agronoma s međunarodnim sudjelovanjem : priopćenja = XXXIX Croatian Symposium on Agriculture with International Participation : proceedings / Žimbrek, Tito (ur.).
Zagreb: Agronomski fakultet, 2004. str. 853-855 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Skelin-Vujić, Andrea; Sikora, Sanja; Redžepović, SulejmanBiodiversity of indigenous Saccharomyces cerevisiae population in spontaneous fermentations of grape musts from cv. Plavac mali // Treći hrvatski mikrobiološki kongres s međunarodnim sudjelovanjem : zbornik = Third Croatian Congress of Microbiology with International Participation : proceedings / Balenović, Mirta ; Wittner, Velimir (ur.).
Zagreb: Hrvatsko mikrobiološko društvo, 2004. str. 156-156 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
22.Orlić, Sandi; Redžepović, SulejmanBrettanomyces spp. in wine // Zbornik = Proceedings / Treći hrvatski mikrobiološki kongres s međunarodnim sudjelovanjem, Poreč, 4.-7. listopada 2004. / Balenović, Mirta ... [et al.] (ur.).
Zagreb: Hrvatsko mikrobiološko društvo, 2004. (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
23.Orlić, Sandi; Huić, Katarina; Duraković, Senadin; Redžepović, Sulejman;The use of Candida stellata in combination with Saccharomyces cerevisiae or S.paradoxus for glycerol production during fermentation // International Congress on Yeasts
Rio de Janeiro, Brazil, 2004. (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
24.Skelin-Vujić, Andrea; Sikora, Sanja; Orlić, Sandi; Redžepović, SulejmanIdentification and characterisation of indigenous Saccharomyces cerevisiae strains isolated from cv. Plavac mali // Eleventh International Congress on Yeasts in science and technology the quest for sustainable development : book of abstracts / Mendoca-Hagler, Leda ; de Sousa, Oscarina Viana (ur.).
Rio de Janeiro: Universidad Federal do Rio de Janeiro, 2004. str. 72-72 (predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
25.Herjavec, Stanka; Majdak, Ana; Tupajić, Pavica; Redžepović, Sulejman; Orlić, SandiReduction in acidity by chemical and microbiological methods and their effect on Moslavac wine quality // Food technology and biotechnology, 41 (2003), 3; 231-236 (podatak o recenziji nije dostupan, prethodno priopćenje, znanstveni)