Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Jozo Ištuk

36412

Jozo

Ištuk

Naziv Uloga Akcije
Potencijal bazge i aronije kao sirovine za proizvode s dodanom vrijednošću na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima Osječko-baranjske županije suradnik
Bioaktivni dihidrokalkoni u starim kultivarima jabuka suradnik
Naziv Akcije
Jakobek, Lidija ; Ištuk, Jozo ; Barron, R. Andrew ; Matić, Petra Bioactive Phenolic Compounds from Apples during Simulated In Vitro Gastrointestinal Digestion: Kinetics of Their Release // Applied sciences (Basel), 13/2023 (2023), 8434, 16. doi: 10.3390/app13148434
Banožić, Marija ; Ivanković, Anita ; Ištuk, Jozo ; Kovač, Mario ; Jokić, Stela Bigels as potential carriers of phenolic compounds from citrus peel // 14. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka / Šubarić, Drago ; Babić, Jurislav (ur.). Osijek: Faculty of Food Technology Osijek, University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, 2023. str. 39-39
Ištuk, Jozo Utjecaj β-glukana na bioraspoloživost polifenola voća ispitivanjem kinetičkih modela simuliranih probavnih procesa / Jakobek Barron, Lidija (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Matić, Petra ; Ištuk, Jozo ; Jakobek, Lidija Adsorption study of polyphenols from apples and β- glucan from barley // Book of abstract XIV Meeting of Young Chemical Engineers / Žižek, Krunoslav ; Katančić, Zvonimir ; Kovačić, Marin (ur.). Zagreb: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI), 2022. str. 123-123
Jakobek, Lidija ; Ištuk, Jozo ; Tomac, Ivana ; Matić, Petra β-Glucan and Aronia (Aronia melanocarpa) Phenolics: Interactions During In Vitro Simulated Gastrointestinal Digestion and Adsorption // Polish journal of food and nutrition sciences, 72 (2022), 4; 371-380. doi: 10.31883/pjfns/155281
Jakobek, Lidija ; Ištuk, Jozo ; Matić, Petra ; Skendrović Babojelić, Martina ; Interactions of Polyphenols from Traditional Apple Varieties ’Bobovac ’, ’Ljepocvjetka ’ and ’Crvenka ’ with b-Glucan during in Vitro Simulated Digestion // Food chemistry, 363 (2021), 130283, 12. doi: 10.1016/j.foodchem.2021.130283
Jakobek, Lidija ; Matić, Petra ; Ištuk, Jozo ; Barron, Andrew Study of Interactions Between Individual Phenolics of Aronia with Barley b-Glucan // Polish journal of food and nutrition sciences, 71 (2021), 2; 187-196. doi: 10.31883/pjfns/136051
Tomac, Ivana ; Matić, Petra ; Ištuk, Jozo ; Jakobek, Lidija Zeta potential of some hydroxycinnamic acids // Book of Abstract 1 st Greenering International Conference / Ludovic, Gremaud ; Brito, Paulo (ur.). Costa da Caparica, 2021. str. 80-80
Ištuk, Jozo ; Jakobek, Lidija ; Strelec, Ivica Inhibition of α-glucosidase by polyphenols present in traditional apples varieties // Proceedings of the 18 Ružička days Today Science - Tomorrow Industry / Jukić, Ante ; Ocelić Bulatović, Vesna ; Kučić Grgić, Dajana ; (ur.). Zagreb : Osijek: Hrvatsko društvo kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2021. str. 94-103
Ištuk, Jozo ; Jakobek Lidija Determination of polyphenol bioaccessibility by in vitro gastrointestinal digestion of apple peel // Hrana u zdravlju i bolesti, 10 (2021), 2; 45-52
nije evidentirano
nije evidentirano