O CroRIS-u
Pomoć
Česta pitanja
Upute za korištenje
Kontakt
Hr
En
Prijava
Početna
CROSBI
Projekti
Osobe
Oprema i usluge
Sadržaj
Upisnici MZO
Ustanove
Izvještaji
Časopisi
Patenti i proizvodi
Događanja
Crosmos
Pretraga i unos podataka
Pregled podataka osoba
Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice
www.croris.hr
Osobe
Slavko Kirin
Slavko Kirin
Osobni podaci
Projekti
Publikacije
Oprema
Patenti
CroRIS ID
10713
Ime
Slavko
Prezime
Kirin
Titula ispred imena
mr. sc.
Greška
×
Greška prilikom dohvata podataka!
nije evidentirano
Naziv
Akcije
Bertić, Želimir ; Slavko Kirin 50 godina u službi zdravlja i ozdravljenja. Bjelovar: Liga protiv raka Bjelovarsko-bilogorske županije, 2018
Merćep, Anđela ; Kirin, Slavko ; Zdolec, Nevijo ; Cvrtila Fleck, Željka ; Filipović, Ivana ; Njari, Bela ; Mitak, Mario ; Kozačinski, Lidija Quality of Trappist cheese from Croatian dairy plant // Mljekarstvo, 60 (2010), 4; 288-298
Leboš Pavunc, Andreja ; Turk, Josip ; Kos, Blaženka ; Frece, Jadranka ; Beganović, Jasna ; Mahnet, Stjepan ; Kirin, Slavko ; Šušković, Jagoda Proizvodnja fermentiranih probiotičkih napitaka od permeata mlijeka obogaćenih retentatom sirutke i identifikacija prisutnih bakterija mliječne kiseline // Mljekarstvo, 59 (2009), 11-19
Merćep, Anđela ; Kozačinski, Lidija ; Kirin, Slavko ; Zdolec, Nevijo ; Cvrtila Fleck, Željka ; Filipović, Ivana ; Njari, Bela Kemijski sastav sira trapista mljekare « Sirela» // Zbornik sažetaka 38. Hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka s međunarodnim sudjelovanjem / Volarić, Vera (ur.). Zagreb, 2008. str. 121-121
Mahnet, Stjepan ; Kirin, Slavko ; Kos, Blaženka ; Frece, Jadranka ; Šušković, Jagoda Immunomodulatory effect of Lactobacillus rhamnosus GG from low fat fresh cheese "BioAktiv LGG" // Mljekarstvo, 54 (2004), 1; 5-18-x
Mahnet, Stjepan ; Kirin, Slavko ; Kos, Blaženka ; Frece, Jadranka ; Šušković, Jagoda Immunomodulatory effect of Lactobacillus rhamnosus GG from low fat fresh cheese "BioAktiv" LGG // Milk and Diary products. Ljubljana: VB8S, 2003. str. 62-62-x
1 ...
Za pregled svih publikacija osobe molimo kliknite ovdje
nije evidentirano
nije evidentirano
Natrag
Upozorenje
×
Jeste li sigurni da želite ukloniti ovaj zapis?