Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Marija Vrdoljak

35083

Marija

Vrdoljak

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Dorbić, Boris; Friganović, Emilija; Stipanović, Branka; Vrdoljak, Marija; Mandinić, Sandra; Davitkovska, Margarita Senzorska procjena odabranih voćnih oparaka // ZBORNIK RADOVA "IZAZOVI I RAZVOJNE MOGUĆNOSTI RURALNIH KRAJEVA - 2022.". Knin, Hrvatska: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2023. str. 50-58
Ercegovac, Ivana; Mandinić, Sandra; Pamuković, Anita; Vrdoljak, Marija; Dorbić, Boris Komparacija senzorskih svojstava kuhanog sira obogaćenog koprom i kimom // II. međunarodna znanstveno - stručna konferencija "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva" : zbornik radova. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2023. str. 16-31
ZBORNIK RADOVA "IZAZOVI I RAZVOJNE MOGUĆNOSTI RURALNIH KRAJEVA - 2022." / vrdoljak, marija ; boban, marija (ur.) Knin, Hrvatska: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2023
Vrdoljak, Marija; Mandinić, Sandra; Sučić, Andrej; Dorbić, Boris Promjene mliječne masti u mlijeku djelovanjem različitih temperatura // Glasilo Future, 6 (2023), 5-6; 82-95. doi: 10.32779/gf.6.5-6.6
II. međunarodna znanstveno - stručna konferencija "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva" : zbornik radova. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; Vrdoljak, Marija; Boban, Marija (ur.), 2023
Ercegovac, Ivana Usporedba senzorskih svojstava kuhanog sira uz dodatak kopra i kima / Vrdoljak, Marija ; Dorbić, Boris (mentor); Knin, Hrvatska, . 2022
Vrdoljak, Marija ; Tudor Kalit, Milna ; Dolenčić Špehar, Iva ; Radeljević, Biljana ; Jelić, Marko ; Mandinić, Sandra ; Frece, Jadranka ; Kalit, Samir Effects of the Autochthonous Probiotic Bacteria Lactobacillus plantarum B and Lactococcus lactis Subsp. lactis S1 on the Proteolysis of Croatian Cheese Ripened in a Lambskin Sack (Sir iz Mišine) // Fermentation, 8 (2022), 382, 10. doi: 10.3390/fermentation8080382
Mandinić, Sandra ; Kopilaš, Katja ; Dorbić, Boris ; Vrdoljak, Marija Proizvodnja, svojstva i upotreba magarećeg mlijeka (u prehrambene i kozmetičke svrhe) // Glasilo Future, 5 (2022), 1-2; 64-73
Ercegovac, Ivana ; Mandinić, Sandra ; Pamuković, Anita ; Vrdoljak, Marija ; Dorbić, Boris Komparacija senzorskih svojstava kuhanog sira obogaćenog koprom i kimom // Zbornik sažetaka: II. Međunarodna znanstveno– stručna konferencija "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva – 2022." / Vrdoljak, Marija (ur.). Knin: Veleučilište Marko Marulić u Kninu, 2022. str. 3-3
Dorbić, Boris ; Friganović, Emilija ; Stipanović, Branka ; Vrdoljak, Marija ; Mandinić, Sandra ; Davitkovska, Margarita Senzorska procjena odabranih voćnih oparaka // Zbornik sažetaka: II. Međunarodna znanstveno– stručna konferencija "Izazovi i razvojne mogućnosti ruralnih krajeva – 2022." / Vrdoljak, Marija (ur.). Knin: Veleučilište Marko Marulić u Kninu, 2022. str. 7-7
nije evidentirano
nije evidentirano