Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Biotransformacije krutog otpada vinarija u biološki aktivne produkte
voditelj
Utjecaj biološke obrade tropa grožđa na ekstrakciju polifenola
voditelj
Od proizvodnih ostataka do funkcionalnog čajnog peciva
suradnik
Razvoj integriranog mikrosustava za biokatalitičku proizvodnju biodizela
suradnik
Inovativna proizvodnja organskih gnojiva i supstrata za uzgoj presadnica
suradnik
Biokonverzija lignoceluloznog materijala u visokovrijednu hranu za životinje
suradnik
Naziv
Akcije
Perković, Gabriela; Martinović, Josipa; Šelo, Gordana; Bucić-Kojić, Ana; Planinić, Mirela; Ambrus, Rita
Characterization of Grape Pomace Extract Microcapsules: The Influence of Carbohydrate Co-Coating on the Stabilization of Goat Whey Protein as a Primary Coating // Foods, 13 (2024), 9; 1346, 27. doi: 10.3390/foods13091346
Marić, Gabriela
Primjena pločastih izmjenjivača u prehrambenoj industriji / Bucić-Kojić, Ana (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Brtan, Matej
Inkapsulacija ionskim geliranjem: Utjecaj omotača na učinkovitost inkapsulacije ekstrakta tropa grožđa sorte merlot / Bucić-Kojić, Ana (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Pilipović, Barabara
Mikrovalna ekstrakcija polifenolnih spojeva iz tropa grožđa / Bucić-Kojić, Ana (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Nemet, Anja
Kinetika otpuštanja fenolnih spojeva iz liofilizacijom inkapsuliranih ekstrakata tropa grožđa sorte cabernet sauvignon / Bucić-Kojić, Ana (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2023
Martinović, Josipa; Lukinac, Jasmina; Jukić, Marko; Ambrus Rita; Planinić, Mirela; Šelo, Gordana; Perković, Gabriela; Bucić-Kojić, Ana
The Release of Grape Pomace Phenolics from Alginate-Based Microbeads during Simulated Digestion In Vitro: The Influence of Coatings and Drying Method // Gels, 9 (2023), 11; 870, 19. doi: 10.3390/gels9110870
Šelo, Gordana ; Planinić, Mirela ; Tišma, Marina ; Koceva Komlenić, Daliborka ; Bucić-Kojić, Ana
Biological treatment of grape pomace by Rhyzopus oryzae – scale up in a tray bioreactor // The eurobiotech journal, 7, 1. 2023. doi: 10.2478/ebtj-2023-0004
Perković, Gabriela; Bucić-Kojić, Ana; Planinić, Mirela
How to make bioactive microcapsules that add value to by-products in the production of wine and goat cheese // 5th Young Scientists’ Day Conference : book of abstracts. Osijek: Josipa Jurja Strossmayera University of Osijek, Department of Physics, 2023. str. 2-2
Perković, Gabriela; Planinić, Mirela; Bucić-Kojić, Ana; Puš, Matej; Nedić, Radenko
INFLUENCE OF HOMOGENIZATION ON THE ENCAPSULATION EFFICIENCY OF GRAPE POMACE EXTRACT WITH GOAT WHEY // 14. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2023. str. 58-58
Bucić-Kojić, Ana; Šibalić, Darijo; Planinić, Mirela; Tišma, Marina
Release of Fermentable Sugars from Corn Silage – The Effect of Biological Pretreatment // Chemical and biochemical engineering quarterly, 37 (2023), 4; 227-235. doi: 10.15255/CABEQ.2023.2191