Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Ivana Ivić

33656

Ivana

Ivić

Naziv Uloga Akcije
Utjecaj postupka ekstrakcije na sadržaj tvari boje i arome u vinu od višnje suradnik
Membranski procesi: Utjecaj koncentriranja na aromatične i fenolne spojeve u crnom vinu suradnik
Formuliranje, priprema i testiranje biopolimernih gelova kao nositelja bioaktivnih i hlapljivih komponenata u inovativnim funkcionalnim proizvodima suradnik
Praćenje parametara kvalitete u ekološkoj proizvodnji vina Cabernet sauvignon suradnik
Izolacija i karakterizacija aromatičnih spojeva iz vina Graševina proizvedenog na području Osječko-baranjske županije suradnik
Naziv Akcije
Mesić, Josip; Pavlović, Hrvoje; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Soldo, Tomislav; Raguž, Tomislav; Obradović, Valentina; Svitlica, Brankica Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 394-398
Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Mesić, Josip; Drenjančević, Mato; Kujundžić, Toni; Marković, Tanja; Kopjar, Mirela; Aroma Profile of Merlot Red Wine Stored in Stainless-Steel Tanks and Wooden Barrels with Different Toasting Methods // Foods, 13 (2024), 1; 45, 29. doi: 10.3390/foods13010045
Kopjar, Mirela; Buljeta, Ivana; Ćorković, Ina; Kelemen, Vanja; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Šimunović, Josip Dairy-Protein-Based Aggregates as Additives Enriched with Tart Cherry Polyphenols and Flavor Compounds // Foods, 2023 (2023), 12; 2104, 16. doi: 10.3390/foods12112104
Mesić, Josip; Vuković, Antonija; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Soldo, Tomislav; Svitlica, Brankica Utjecaj bačava različite starosti na organoleptičke karakteristike vina sorata Babić, Plavac mali i Tribidrag // Glasnik zaštite bilja, 46 (2023), 5; 121-126
Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Mesić, Josip; Pichler Dubravko; Kopjar, Mirela; Changes in trace elements content of Cabernet Sauvignon and Merlot red wines during aging in different wine vessels // 14. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2023. str. 116-116
Petanjak, Katarina Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon / Pichler, Anita (mentor); Ivić, Ivana (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Čolak, Kristina Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama / Pichler, Anita (mentor); Ivić, Ivana (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Babić, Kristina Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja / Pichler, Anita (mentor); Ivić, Ivana (neposredni voditelj). Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Ivić, Ivana Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon / Pichler, Anita (mentor); Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022
Kelemen, Vanja ; Pichler, Anita ; Ivić, Ivana ; Buljeta, Ivana ; Šimunović, Josip ; Kopjar, Mirela Brown rice proteins as delivery system of phenolic and volatile compounds of raspberry juice // International journal of food science & technology, 57 (2022), 4; 1866-1874. doi: 10.1111/ijfs.15023
nije evidentirano
nije evidentirano