Naziv |
Akcije |
Mesić, Josip; Pavlović, Hrvoje; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Soldo, Tomislav; Raguž, Tomislav; Obradović, Valentina; Svitlica, Brankica
Utjecaj odležavanja vina na organoleptičke karakteristike ‘Graševine’ Pavlović // Zbornik radova 59. Hrvatski i 19. Međunarodni simpozija agronoma. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, Zagreb, Hrvatska, 2024. str. 394-398 |
|
Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Mesić, Josip; Drenjančević, Mato; Kujundžić, Toni; Marković, Tanja; Kopjar, Mirela;
Aroma Profile of Merlot Red Wine Stored in Stainless-Steel Tanks and Wooden Barrels with Different Toasting Methods // Foods, 13 (2024), 1; 45, 29. doi: 10.3390/foods13010045 |
|
Kopjar, Mirela; Buljeta, Ivana; Ćorković, Ina; Kelemen, Vanja; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Šimunović, Josip
Dairy-Protein-Based Aggregates as Additives Enriched with Tart Cherry Polyphenols and Flavor Compounds // Foods, 2023 (2023), 12; 2104, 16. doi: 10.3390/foods12112104 |
|
Mesić, Josip; Vuković, Antonija; Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Soldo, Tomislav; Svitlica, Brankica
Utjecaj bačava različite starosti na organoleptičke karakteristike vina sorata Babić, Plavac mali i Tribidrag // Glasnik zaštite bilja, 46 (2023), 5; 121-126 |
|
Pichler, Anita; Ivić, Ivana; Mesić, Josip; Pichler Dubravko; Kopjar, Mirela;
Changes in trace elements content of Cabernet Sauvignon and Merlot red wines during aging in different wine vessels // 14. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja : zbornik sažetaka. Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2023. str. 116-116 |
|
Petanjak, Katarina
Utjecaj koncentriranja membranskim procesom nanofiltracije na tvari boje konvencionalnog i ekološkog vina Cabernet Sauvignon / Pichler, Anita (mentor); Ivić, Ivana (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022 |
|
Čolak, Kristina
Promjene polifenolnog sastava i arome vina Cabernet Sauvignon kutjevačkog vinogorja nakon odležavanja u različitim vinskim posudama / Pichler, Anita (mentor); Ivić, Ivana (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022 |
|
Babić, Kristina
Utjecaj vinskog kvasca i vinske posude na polifenolni sastav i aromu vina Chardonnay kutjevačkog vinogorja / Pichler, Anita (mentor); Ivić, Ivana (neposredni voditelj).
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022 |
|
Ivić, Ivana
Reverzna osmoza i nanofiltracija: utjecaj koncentriranja na bioaktivne komponente i arome crnog vina Cabernet Sauvignon / Pichler, Anita (mentor);
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, . 2022 |
|
Kelemen, Vanja ; Pichler, Anita ; Ivić, Ivana ; Buljeta, Ivana ; Šimunović, Josip ; Kopjar, Mirela
Brown rice proteins as delivery system of phenolic and volatile compounds of raspberry juice // International journal of food science & technology, 57 (2022), 4; 1866-1874. doi: 10.1111/ijfs.15023 |
|