Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
Slika profila

Marko Škegro

33008

Marko

Škegro

dr. sc.

nije evidentirano
Naziv Akcije
Karlović, Sven ; Dujmić, Filip ; Rimac Brnčić, Suzana ; Badanjak Sabolović, Marija ; Ninčević Grassino, Antonela ; Škegro, Marko ; Šimić, Marko Adrian ; Brnčić, Mladen Mathematical Modeling and Optimization of Ultrasonic Pre-Treatment for Drying of Pumpkin (Cucurbita moschata) // Processes, 11 (2023), 2; 469, 13. doi: 10.3390/pr11020469
Roko Marović, Marija Badanjak Sabolović, Iva Šarić, Mirna Tadić, Marko Škegro, Suzana Rimac Brnčić, Mladen Brnčić EFFECTS ON HYBRID DRYING ON DRYING KINETICS AND COLOUR OF PUMPKIN PULP. 2022. str. 226-226
Karlović, Sven ; Dujmić, Filip ; Ježek, Damir ; Škegro, Marko ; Šarić, Iva ; Tadić, Mirna ; Božić, Mario ; Brnčić, Mladen Textural and rheological testing of jams treated with high-intensity ultrasonics // The 4th International Congress on “Green Extraction of Natural Products” (GENP2022) / Karlović, Sven ; Dujmić, Filip ; Ninčević Grassino, Antonela (ur.). Zagreb, 2022. str. 87-88
Dujmić, Filip ; Karlović, Sven ; Ježek, Damir ; Ninčević Grassino, Antonela ; Škegro, Marko ; Šimić, Marko Adrian ; Brnčić, Mladen Influence of type and power of ultrasonic treatment on the drying time of pumpkin (Cucurbita moschata) // The 4th International Congress on “Green Extraction of Natural Products” (GENP2022) / Karlović, Sven ; Dujmić, Filip ; Ninčević Grassino, Antonela (ur.). Zagreb, 2022. str. 109-110
Karlović, Sven ; Dujmić, Filip ; Ježek, Damir ; Škegro, Marko ; Badanjak Sabolović, Marija ; Brnčić, Mladen Mathematical modelling of avocado waste drying // The 4th International Congress on “Green Extraction of Natural Products” (GENP2022) / Karlović, Sven ; Dujmić, Filip ; Ninčević Grassino, Antonela (ur.). 2022. str. 86-86
Škegro, Marko ; Karlović, Sven ; Dujmić, Filip ; Marelja, Marko ; Brnčić, Mladen ; Bosiljkov, Tomislav ; Ježek, Damir Visoki hidrostatski tlak: inovativna tehnologija u obradi prehrambenih proizvoda // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 16 (2021), 3-4; 101-108. doi: 10.31895/hcptbn.16.3-4.3
Škegro, Marko ; Putnik, Predrag ; Bursać Kovačević, Danijela ; Kovač, Ana Petra ; Salkić, Lidija ; Čanak, Iva ; Frece, Jadranka ; Zavadlav, Sandra ; Ježek, Damir Chemometric Comparison of High-Pressure Processing and Thermal Pasteurization: The Nutritive, Sensory, and Microbial Quality of Smoothies // Foods, 10 (2021), 6; 1-17. doi: 10.3390/foods10061167
Salkić , Lidija Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na polifenolne spojeve u smoothie-sokovima tijekom skladištenja / Bursać Kovačević , Danijela (mentor); Škegro , Marko (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2020
Kovač , Ana-Petra Stabilnost polifenola i karotenoida u smoothie-sokovima obrađenim visokim hidrostatskim tlakom tijekom skladištenja / Bursać Kovačević , Danijela (mentor); Škegro , Marko (neposredni voditelj). Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, . 2020
Marelja, Marko ; Dujmić, Filip ; Ježek, Damir ; Škegro, Marko ; Bosiljkov, Tomislav ; Karlović, Sven ; Lasić, Monika ; Brnčić, Mladen Vakuum sušenje u prehrambenoj industriji // Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam, 15 (2020), 3-4; 94-101. doi: 10.31895/hcptbn.15.3-4.8
nije evidentirano
nije evidentirano