Pregled po CROSBI profilu: Luna Maslov Bandić (CROSBI Profil: 32827, MBZ: 348734)
-
1.Bendelja Ljoljić, Darija; Kalit, Samir; Kazalac, Josipa; Dolenčić Špehar, Iva; Mihaljević Žulj, Marin; Maslov Bandić, Luna; Tudor Kalit, MilnaThe Potential of Using Istrian Albumin Cheese Whey in the Production of Whey Distillate // Fermentation, 9 (2023), 2; 192, 11 doi:10.3390/fermentation9020192 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
2.Maslov Bandić, Luna; Vlahoviček-Kahlina, Kristina, Sigurnjak Bureš, Marija; Sopko Katarina; Jalšenjak, Nenad; Fruk, Goran; Antolković, Ana Marija; Jurić, SlavenFruit Quality of Satsuma Mandarins from Neretva Valley and Their Flavonoid and Carotenoid Content // Horticulturae, 9 (2023), 3; 383, 14 doi:10.3390/horticulturae9030383 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
3.Jurić, Slaven; Sigurnjak Bureš, Marija; Vlahoviček-Kahlina, Kristina; Sopko Stracenski, Katarina; Fruk, Goran; Jalšenjak, Nenad; Maslov Bandić, LunaChitosan-based layer-by-layer edible coatings application for the preservation of mandarin fruit bioactive compounds and organic acids // Food Chemistry: X, 17 (2023), 100575, 10 doi:10.1016/j.fochx.2023.100575 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
4.Fruk, Goran; Jurić, Slaven; Sigurnjak Bureš, Marija; Vlahoviček-Kahlina, Kristina; Sopko Stracenski, Katarina; Antolković, Ana Marija; Jalšenjak, Nenad; Marić, Kruno; Maslov Bandić, LunaEdible Coatings and Mandarin Fruit Quality // Inovacije u voćarstvu: zbornik radova / Đurović, Dejan (ur.).
Beograd: Poljoprivredni fakultet, 2022. str. 115-124 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni) -
5.Maslov Bandić, Luna; Sigurnjak Bureš, Marija; Vlahoviček-Kahlina, Kristina; Jurić, Slaven; Duralija, BorisProfile of organic acids and synephrine in Satsuma mandarins // Acta horticulturae, 1353 (2022), 1; 53-58 doi:10.17660/ActaHortic.2022.1353.7 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
6.Maslov Bandić, LunaMolecules behind wine tasting // Solutions in Chemistry-Book of abstracts / Kassal, Petar ; Meštrović, Ernest ; Namjesnik, Danijel ; Ribić, Rosana ; Tomišić, Vladislav ; Usenik, Andrea (ur.).
Zagreb: Croatian Chemical Society, 2022. str. 39-39 (pozvano predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni) -
7.Maslov Bandić, Luna; Vlahoviček Kahlina, Kristina; Sigurnjak Bureš, Marija; Jurić, SlavenOPTIMIZATION OF CAROTENOID EXTRACTION FROM Citrus unshiu PEELS USING GREEN SOLVENTS // 19 th Ružička Days TODAY SCIENCE – TOMORROW INDUSTRY / Babić, Jurislav (ur.).
Osijek i Zagreb, 2022. str. 129-129 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
8.Vinceković, Marko; Zdolec, Nevijo; Zelić, Hana; Maslov Bandić, Luna; Iveković, Damir; Mikulec, NatašaEncapsulation of bacterial cultures Lactiplantibacillus plantarum in alginate microparticle formulations // Archives of Industrial Hygiene and Toxicology (Volume 73/2022, Suppl. 1, 10-18) / Kolarić, Branko ; Krivohlavek, Adela ; Bošnir, Jasna ; Šikić, Sandra (ur.).
Zagreb: Institute for Medical Research and Occupational Health, Zagreb, Republic of Croatia, 2022. str. 41-41 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
9.Maslov Bandić, Luna; Sopko Stracenski, Katarina; Oštarić, Fabijan; Mikulec, NatašaVolatile profile of “paški sir” cheese from the island of Pag // Archives of Industrial Hygiene and Toxicology (Volume 73/2022, Suppl. 1, 10-18) / Kolarić, Branko ; Krivohlavek, Adela ; Bošnir, Jasna ; Šikić, Sandra (ur.).
Zagreb: Institute for Medical Research and Occupational Health, Zagreb, Republic of Croatia, 2022. str. 48-48 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
10.Bendelja Ljoljić, Darija; Kazalac, Josipa; Tudor Kalit, Milna; Dolenčić Špehar, Iva; Mihaljević Žulj, Marina; Maslov Bandić, Luna; Kalit, SamirSirutka kao sirovina u proizvodnji jakih alkoholnih pića // Zbornik sažetaka 44. međunarodni simpozij mljekarskih stručnjaka
Rovinj, Hrvatska: Hrvatska mljekarska udruga, 2022. str. 42-43 (predavanje, recenziran, sažetak, znanstveni) -
11.Slaven Jurić; Boris Duralija; David Mikec; Boris Lazarević; Luna Maslov Bandić; Kristina Vlahoviček-Kahlina; Marko VincekovićApplication of microparticles with iron and zinc in strawberry production // Book of Abstracts 4th International Strawberry Congress / Van Delm, Tom (ur.).
Antwerpen, 2022. str. 99-99 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni) -
12.Vincek, MagdalenaMetoksipirazini u grožđu i vinu, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
13.Jakoplić, AnaUjtecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda borovnice, 2022., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
14.Mohenski, MartinBioaktivni spojevi ploda mandarine, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
15.Cecić Vidoš, NinaZelena ekstrakcija fitokemikalija iz ljekovitog bilja u svrhu suzbijanja štetnih organizama, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
16.Besek, LidijaJesitivi omotači, 2022., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
-
17.Maslov Bandić, Luna; Sigurnjak Bureš, Marija; Vlahoviček-Kahlina, Kristina; Juric, Slaven; Duralija, BorisProfile of bioactive compounds in mandarin fruits from Neretva valley // IHC2022
Angers, Francuska, 2022. S.17.1., 1 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
18.Maslov Bandić, Luna; Sigurnjak Bureš, Marija; Vlahoviček-Kahlina, Kristina; Jurić, Slaven; Stracenski Sopko, Katarina; Jalšenjak, NenadFlavonoidi u kori i soku neretvanske mandarine // Zbornik sažetaka / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 309-310 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
19.Jurić, Slaven; Sigurnjak Bureš, Marija; Vlahoviček-Kahlina, Kristina; Stracenski Sopko, Katarina; Jalšenjak, Nenad; Maslov Bandić, LunaUtjecaj jestivog omotača kitozana na plod neretvanske mandarine // Zbornik sažetaka / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 288-289 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
20.Fruk, Goran; Sigurnjak Bureš, Marija; Antolković, Ana Marija; Jurić, Slaven; Vlahoviček-Kahlina, Kristina; Maslov Bandić, LunaUsporedba kakvoće plodova pet sorata mandarine uzgojene na području Neretve // Zbornik sažetaka / Majić, Ivana ; Antunović, Zvonko (ur.).
Osijek: Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2022. str. 281-282 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni) -
21.Vuković, Marko; Jurić, Slaven; Maslov Bandić, Luna; Levaj, Branka; Fu, Da-Qi; Jemrić, TomislavSustainable Food Production: Innovative Netting Concepts and Their Mode of Action on Fruit Crops // Sustainability, 14 (2022), 15; 9264, 31 doi:10.3390/su14159264 (međunarodna recenzija, pregledni rad, znanstveni)
-
22.Maslov Bandić, Luna; Puhelek, Ivana; Jeromel, Ana; Jagatić Korenika, Ana Marija; Mihaljevć Žulj, MarinThe Effect of Bentonite Agents on the Aroma Composition of Sauvignon Blanc Wines // ACS - Agriculturae conspectus scientificus, 87 (2022), 1; 51-60 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
-
23.Viskić, MarkoAnaliza sortnih tiola u vinima plinskom kromatografijom uz primjenu tehnika derivatizacije i izotopnog razrjeđenja, 2022., doktorska disertacija, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb
-
24.Sigurnjak Bureš, Marija; Maslov Bandić, Luna; Vlahoviček-Kahlina, KristinaDetermination of Bioactive Components in Mandarin Fruits: A Review // Critical reviews in analytical chemistry (2022) doi:10.1080/10408347.2022.2035209 (međunarodna recenzija, online first)
-
25.Leis, Dorothea; Viskić, Marko; Jeromel, Ana; Maslov Bandić, Luna; leitner, ErichAnalysis of Varietal Thiols in Sauvignon Blanc Wines—Optimization of a Solid-Phase Extraction Gas Chromatography Tandem Mass Spectrometry Method // Food analytical methods, 15 (2022), 6; 1-15 doi:10.1007/s12161-021-02200-3 (recenziran, članak, znanstveni)